1._ευρωπαικο_ταμειο 2._logoΥΠΑΑΤ 3._logo_LEADER_PNG 4._logo_ΠΑΑ_2014-2020 5._logo_ΕΣΠΑ

Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης

EN

Η Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Επαρχίας Κισάμου (Ε.ΠΟ.Φ.Ε.Κ.), σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου Ι.Μ.Κ.Σ., την Περιφέρεια Κρήτης,  τον Δήμο Κισάμου, τον Δήμο Πλατανιά, την Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης και  την Εταιρεία Κρητικών Σπουδών-Ίδρυμα Καψωμένου εκδίδει και την φετινή χρονιά Έντυπο , το οποίο  περιλαμβάνει τις εκδηλώσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων της Επαρχίας Κισάμου, όπως επίσης και των συμμετεχόντων Φορέων (δήμοι  Κισάμου, Πλατανιά κλπ) για το έτος 2023.  Η έκδοση του Εντύπου Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Επαρχίας Κισάμου αποτελεί την επιτομή των προσπαθειών μας για την διάδοση του πολιτισμού της ευρύτερης περιοχής μας και θα διανεμηθεί σε πληθώρα πολιτών με αποτέλεσμα την έγκαιρη και πλήρη ενημέρωση τους για τα πολιτιστικά δρώμενα της Κισάμου.

Το Έντυπο Εκδηλώσεων περιέχει τις εκδηλώσεις των Πολιτιστικών Φορέων όλης της Επαρχίας Κισάμου και καλύπτει την χρονική περίοδο από τον Ιούνιο του 2023 έως και τον Απρίλιο του 2024.

Το Έντυπο Εκδηλώσεων έχει ήδη διανεμηθεί σε έντυπη μορφή,  είναι όμως διαθέσιμο και σε ηλεκτρονική μορφή στον παρακάτω σύνδεσμο. Κλικάρετε επάνω για να το κατεβάσετε στο υπολογιστή σας!

EPOFEK_2023

 

Σχετικά Νέα ανακοινώσεις