1._ευρωπαικο_ταμειο 2._logoΥΠΑΑΤ 3._logo_LEADER_PNG 4._logo_ΠΑΑ_2014-2020 5._logo_ΕΣΠΑ

Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης

EN

Το O Kwarteto είναι ένα γυναικείο κουαρτέτο εγχόρδων με έδρα τη Νέα Υόρκη και τη Μαδρίτη, αφιερωμένο κυρίως στη βραζιλιάνικη μουσική με τζαζ επιρροή προσαρμοσμένη στα όργανα μας. Εκτελούμε πρωτότυπες διασκευές μουσικής από είδη που κυμαίνονται από Samba και Forro (Luiz Gonzaga, Dominguinhos, Sivuca) μέχρι Chorinho (Jacob do Bandolim, Pixinguinha), MPB (Chico Buarque, Milton Nascimento, Dorival Caymmi) και Bossa Nova (Antonio Carlos) .

Οι συνιδρυτές μας είναι οι Delaney Stockli (βιολί, Μαδρίτη), Ludovica Burtone (βιολί, NYC) και τα βασικά συν-μέλη μας Leonor Falcón Pasquali (βιόλα, Βαρκελώνη) και Marta Roma (τσέλο, Βαρκελώνη). Το κουαρτέτο είχε τη χαρά να εμφανιστεί σε χώρους σε όλη τη Νέα Υόρκη, την Ιταλία και την Ισπανία, συμπεριλαμβανομένων του NY Botanical Garden, του Cell Theatre, του Sala Versus (BCN), του Loggia del Lionello (Udine) και άλλων. Επί του παρόντος, ο O Kwarteto συνεργάζεται με τη σειρά Very Young Composers της Φιλαρμονικής της Νέας Υόρκης.

Τα μεμονωμένα μέλη του O Kwarteto έχουν εμφανιστεί σε παγκοσμίου φήμης σκηνές και σε φεστιβάλ στις Η.Π.Α., τη Λατινική Αμερική, την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή για πολύ σεβαστά γκρουπ και μουσικούς σε μια εντυπωσιακή γκάμα στυλ.

July 23 @ 9:00 pm – 11:00 pm EEST

EIΣΙΤΗΡΙΟ ΕΙΣΟΔΟΥ: €10,00

https://www.vlatos.gr/event/o-kwarteto/

 

 

Συνδεσμοι

Χάρτης

Αφίσα εκδήλωσης

Ε.ΠΟ.Φ.Ε.Κ.

Όλες οι εκδηλώσεις