1._ευρωπαικο_ταμειο 2._logoΥΠΑΑΤ 3._logo_LEADER_PNG 4._logo_ΠΑΑ_2014-2020 5._logo_ΕΣΠΑ

Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης

EN

Τριήμερο Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων-δράσεων στο Τσατσαρωνάκειο

Με χαρά σας προσκαλούμε στο τριήμερο των δράσεων-εκδηλώσεων που διοργανώνονται στο Τσασταρωνάκειο Πολύκεντρο της Ι. Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου, από 20 έως 22 Δεκεμβρίου, με την συμμετοχή και Σχολικών Μονάδων της ευρύτερης περιοχής, ως ακολούθως:

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου, ώρα 18.30μ.μ. Ομιλία από την καταξιωμένη συγγραφέα Παιδικών και Εφηβικών Βιβλίων κα Δήμητρα Σταύρου, με θέμα: «Υφαίνοντας την καθημερινότητα στον αργαλειό της οικογένειας». Της ομιλίας θα ακολουθήσει Μουσικό Πρόγραμμα με Κάλαντα και Παραδοσιακά Τραγούδια από την Πραδοσιακή Χορωδία του Ωδείου της Ι. Μητροπόλεως μας και την Χορωδία της Ενορίας Αλικιανού «Ο Άγιος Γεώργος ο Διβόλης».

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου (πρωί): «Ο Φώτης και τα Φώτα». Συναντήσεις- επικοινωνία Μαθητών από Σχολεία της περιοχής (Δημοτικά-Γυμνάσια) με την συγγραφέα κα Δήμητρα Σταύρου.

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου, ώρα 19.00μ.μ. «Μελωδίες Χριστουγέννων»· εορταστική Συναυλία από Μαθητές (Τμήμα) των Σχολών Κλασικής, Μοντέρνας και Παραδοσιακής Μουσικής του Ωδείου της Ι. Μητροπόλεως μας. Τις ημέρες αυτές, στο φουαγιέ του Τσατσαρωνάκειου, θα λειτουργεί bazaar με επιλεγμένους τίτλους Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου.

Συνδιοργανωτές:  Τσατσαρωνάκειο Πολιτιστικό Πολύκεντρο ΙΜΚΣ, Ενορία Αγίου Αντωνίου Καμάρας, Εκκλησιαστικό Βιβλιοπωλείο « ΕΣΠΕΡΙΑ» ΙΜΚΣ.

Σας περιμένουμε όλους με τιμή και χαρά!

 

Εκ της Ι. Μητροπόλεως

 

 

Συνδεσμοι

Χάρτης

Αφίσα εκδήλωσης

Ε.ΠΟ.Φ.Ε.Κ.

Όλες οι εκδηλώσεις