1._ευρωπαικο_ταμειο 2._logoΥΠΑΑΤ 3._logo_LEADER_PNG 4._logo_ΠΑΑ_2014-2020 5._logo_ΕΣΠΑ

Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης

EN

                                                                  

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                  

ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΚΙΣΣΑΜΟΥ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

 

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΚΙΣΣΑΜΟ  2022

 

Η Κίσσαμος έχει φορέσει τα γιορτινά της και υποδέχεται την ομορφότερη γιορτή του χρόνου, τα Χριστούγεννα, με μια σειρά από ξεχωριστές  εκδηλώσεις προσφέροντας στιγμές χαράς και αισιοδοξίας σε όλους αλλά κυρίως τα παιδιά.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

 

Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου Δέντρου

ΤΕΤΑΡΤΗ  14  ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022     ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΖΑΝΑΚΑΚΗ  18.30 

Η  έναρξη της εκδήλωσης θα γίνει με  Το Ξωτικό από το Βόρειο Πόλο  το οποίο  θα υποδέχεται όλο το κόσμο στην γιορτή, προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα σε όλους με τα Μαγικά του, τα Ακροβατικά του και τα Ζογκλερικά του, μέσα από μια μοναδική Χριστουγεννιάτικη παράσταση.

Στην συνέχεια θα πραγματοποιήθει η φωταγώγηση του  Χριστουγεννιάτικου Δέντρου από το Δήμαρχο  Κισσάμου κ. Μυλωνάκη Γεώργιο υπό τους χριστουγεννιάτικους ήχους της Φιλαρμονικής του Δήμου Κισσάμου “Ειρηναίος Γαλανάκης”.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει χορευτικά ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Η Τέχνη του Χορού” ενώ μετά το άναμμα του δέντρου θα διασκεδάσουμε με την Στέλλα Γεωργακάκη και την παρέα της. Κοντά μας και ο Άγιος Βασίλης!

 

Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου Καραβιού

ΣΑΒΒΑΤΟ 17  ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022    ΠΛΑΤΑΝΟΣ (έξω από το γήπεδο 5Χ5)  18.30

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με παιχνίδια και δραστηριότητες για τα παιδιά από τους προπονητές του Α.Ο Κισσάμου ενώ θα βρίσκεται κοντά μας ,ο αγαπημένος όλων μας: ο Άγιος Βασίλης! Θα ακολουθήσει η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Καραβιού. Την γιορτή θα πλαισιώσουν τα χορευτικά: του Πολιτιστικού Συλλόγου «Η τέχνη του χορού» και του Συλλόγου Κρητικών Χορών «Η ΚΙΣΣΑΜΟΣ», ενώ θα συμμετέχουν και οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Πλατάνου. Την μουσική επένδυση της εκδήλωσης επιμελείται ο DJ Πατερομιχελάκης Γιώργος,

 

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή   

ΚΥΡΙΑΚΗ 18  ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ  2022    ΔΡΑΠΑΝΙΑΣ  16.30

Το Ξωτικό από το Βόρειο Πόλο συνεχίζει την περιπλάνηση του και ταξιδεύει μέχρι τον Δραπανιά της Δ.Ε. Μηθύμνης και την όμορφη, γραφική πλατεία του Αγίου Νικολάου σκορπίζοντας σε όλους μαγεία, χαρά και πολλά χαμόγελα μέσα από μια μοναδική Χριστουγεννιάτικη παράσταση. Τα παιδιά επίσης θα διασκεδάσουν με Face painting και δραστηριότητες ενώ θα τα καλωσορίζει ο Άγιος Βασίλης! Στην γιορτή θα συμμετέχουν οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Δραπανιά και η Χορευτική ομάδα Δραπανιά.

 

Η Νύχτα των Ευχών

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022   ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΕΛΩΝΕΙΟΥ    19.30

Η πιο μαγευτική νύχτα των Χριστουγέννων, ένα μοναδικό υπερθέαμα έρχεται και πάλι στην Κίσσαμο! Ελευθερώνουμε το φαναράκι μας και γεμίζουμε τον Κισσαμίτικο ουρανό με ευχές για Υγεία, Αγάπη, Ειρήνη. Μια Νύχτα Αγάπης και Προσφοράς για τον Συνάνθρωπο μας, γι’ αυτό καλούμαστε όλοι να προσφέρουμε είδη τροφίμων ή να ενισχύσουμε τους κουμπαράδες, παραλαμβάνοντας το φαναράκι μας από τα 3 διαφορετικά σημεία παραλαβής που θα έχουν στηθεί κατά μήκος της παραλιακής ζώνης της πόλης. Αυτές τις γιορτές προσφέρουμε χαρά και στήριξη σε οικογένειες και παιδιά που έχουν ανάγκη, στηρίζοντας έμπρακτα την Εκστρατεία Αγάπης του Αννουσάκειου Ιδρύματος. Την ανθρωπιστική και κοινωνική αυτή δράση στηρίζουν πρώτα τα αθλητικά και πολιτιστικά σωματεία της πόλης μας, μέλη των οποίων θα ξεκινήσουν από την Πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου στις 19.00 με το φαναράκι τους, για έναν όμορφο Χριστουγεννιάτικο Περίπατο Αγάπης, και διασχίζοντας την οδό Σκαλίδη θα  καταλήξουν στην παραλία Τελωνείου.

Μουσική επένδυση εκδήλωσης: DJ Νίκος Κατσικανδαράκης

 

Χριστουγεννιάτικος  Μουσικός  Περίπατος

ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ  2022     ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΙΣΣΑΜΟΥ 11.00

Η Φιλαρμονική του Δήμου «Ειρηναίος Γαλανάκης» θα πλημμυρίσει τους δρόμους της πόλης με γιορτινές νότες και μελωδίες, ξεκινώντας στις 11 το πρωί από το Δημαρχείο Κισσάμου.

 

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή

ΤΡΙΤΗ  27  ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022     ΛΙΒΑΔΙΑ  17.00

Το Ξωτικό από το Βόρειο Πόλο προσγειώνεται στα Λιβάδια της Δ.Ε. Ιναχωρίου για να εντυπωσιάσει μικρούς και μεγάλους με τα Μαγικά του, τα απίθανα Ακροβατικά του, τα Ζογκλερικά του και την Σχοινοβασία του μεταφέροντας τους λιλιπούτιους φίλους μας σε ένα φανταστικό κόσμο!

 

Χριστουγεννιάτικος  Μουσικός  Περίπατος

ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ  2022     ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΙΣΣΑΜΟΥ 11.00

Η Φιλαρμονική του Δήμου «Ειρηναίος Γαλανάκης» θα πλημμυρίσει τους δρόμους της πόλης με γιορτινές  νότες και μελωδίες, ξεκινώντας στις 11 το πρωί από το Δημαρχείο Κισσάμου.

 

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΣΑΜΟΥ σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς και συλλόγους.

ΧΟΡΗΓΟΣ: Βιβλιοπωλείο Ξυπολιτάκη

Σας περιμένουμε όλους !

Σε περίπτωση αναβολής των εκδηλώσεων λόγω καιρικών συνθηκών θα ενημερωθείτε με νεότερα δελτία τύπου.

 

 

 

Συνδεσμοι

Χάρτης

Αφίσα εκδήλωσης

Ε.ΠΟ.Φ.Ε.Κ.

Όλες οι εκδηλώσεις