1._ευρωπαικο_ταμειο 2._logoΥΠΑΑΤ 3._logo_LEADER_PNG 4._logo_ΠΑΑ_2014-2020 5._logo_ΕΣΠΑ

Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης

EN
Διεξαγωγή “4ου Αγώνα Δρόμου Μουσούρων”, στο Δήμο Πλατανιά
Ο Δήμος Πλατανιά, σε συνεργασία με τη Περιφέρεια Κρήτης, την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Χανίων (ΣΔΥΧ), τους Πολιτιστικούς και αθλητικούς Συλλόγους της περιοχής της Δημοτικής Ενότητας Μουσούρων, διοργανώνουν για 4η χρονιά τον Αγώνα Δρόμου, με την επωνυμία “ 4ος Δρόμος Μουσούρων”.
Στο πλαίσιο της διοργάνωσης αυτής, ο Δήμος φέτος για πρώτη φορά θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου μία παράλληλη δράση, τη “Μουσούρων Γεύσεις”, με σκοπό την προώθηση των προϊόντων που παράγει η περιοχή. Η δράση αυτή θα αποτελείται από ομιλίες-διάλογο με επιστημονικούς και καταρτισμένους στο είδος τους ομιλητές τον κ. Βασίλειο Ζιώγα, τον κ. Παπαδαντωνάκη Νίκο και τον κ. Χαρτζουλάκη Κώστα, οι οποίοι θα μιλήσουν για τα Τοπικά μας προϊόντα, όπως την ελιά,το αβοκάντο, εσπεριδοειδή κλπ.
Επίσης παρών στην παράλληλη δράση αυτή θα είναι και ο βραβευμένος Top Sef της Ελλάδος κ. Εμμανουήλ Παπουτσάκης, ο οποίος θα παρουσιάζει τρόπους παρασκευής και δημιουργίας εδεσμάτων από τα παραπάνω τοπικά μας προϊόντα.
΄Ωρα έναρξης της παράλληλης δράσης έχει ορισθεί η 18:30μ.μ., στο Πάρκο Βαλσαμιώτη στο Βατόλακκο.
Την επόμενη Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου θα λάβουν χώρα οι αγώνες δρόμου για κάθε ηλικία με την επωνυμία “4ος Δρόμος Μουσούρων”.
Οι διαδρομές οι οποίες έχουν προσδιορισθεί, διασχίζουν μεγάλο αριθμό Τοπικών Κοινοτήτων και συγχρόνως είναι ιδιαίτερου φυσικού κάλλους. Τη διοργάνωση στηρίζουν όλα τα Τοπικά Συμβούλια και οι Σύλλογοι της περιοχής.
Πιο συγκεκριμένα οι διαδρομές που θα διεξαχθεί ο αγώνας είναι οι παρακάτω:
1ος αγώνας, 21 Χιλιόμετρα : Ώρα εκκίνησης 08:30π.μ., από τη γέφυρα του Φουρνέ, η διαδρομή είναι ΦΟΥΡΝΕΣ-ΣΚΙΝΕΣ-ΑΛΙΚΙΑΝΟΣ-ΒΑΤΟΛΑΚΟΣ-ΚΟΥΦΟΣ- ΑΛΙΚΙΑΝΟΣ-ΦΟΥΡΝΕ-ΜΕΣΚΛΑ (τερματισμός)
2οςαγώνας, 10 χιλιόμετρα : Ώρα εκκίνησης 10:00π.μ., από την Πλατεία Σκινέ.
Η διαδρομή είναι ΣΚΙΝΕΣ-ΑΛΙΚΙΑΝΟΣ-ΦΟΥΡΝΕΣ-ΜΕΣΚΛΑ(τερματισμός).
3ος αγώνας, 4 χιλιόμετρα: Ώρα εκκίνησης 10:15π.μ., από τη Γέφυρα Φουρνέ, η διαδρομή είναι ΦΟΥΡΝΕ-ΜΕΣΚΛΑ(τερματισμός)

Συνδεσμοι

Χάρτης

Αφίσα εκδήλωσης

Ε.ΠΟ.Φ.Ε.Κ.

Όλες οι εκδηλώσεις