1._ευρωπαικο_ταμειο 2._logoΥΠΑΑΤ 3._logo_LEADER_PNG 4._logo_ΠΑΑ_2014-2020 5._logo_ΕΣΠΑ

Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης

EN

«ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ»

ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΟ ΔΡΩΜΕΝΟ- 28/6/2023 

Η ΕΠΟΦΕΚ διοργανώνει υπό την αιγίδα του  Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού και σε συνεργασία με το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. – Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Κισάμου και το Εργαστήρι διάΔρασης ένα συμπεριληπτικό πρόγραμμα, πολιτιστικού, εκπαιδευτικού και κοινωνικού χαρακτήρα με τίτλο: «Διαφορετικότητα & Πολιτισμός».

Συνδιοργανωτές της δράσης είναι ο Δήμος Κισάμου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γραμβούσας και το ΕΠΑ.Λ. Κισάμου-Μητροπολίτης Ειρηναίος Γαλανάκης.

Η υλοποίησή του προϋποθέτει τη συμμετοχή ατόμων με και χωρίς αναπηρία.  Η διάρκειά του θα είναι 3 μήνες, με τελικό στόχο την οργάνωση και υλοποίηση των εξής:

1.Μουσικοθεατρικό Δρώμενο με τίτλο «Χαρταετοί» και  με  τη συμμετοχή ατόμων με και χωρίς αναπηρία, την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023 και ώρα 20:15, στον προαύλιο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Γραμβούσας , στα Κουτουφιανά Γραμβούσας.


ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ & ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΟ ΔΡΩΜΕΝΟ- 22/9 & 23/9/2023

2.Διήμερο Φεστιβάλ

-Ημερίδα με θέμα: “Διαφορετικότητα-Ίσες Ευκαιρίες-Πολιτισμός” (ομιλίες, συζητήσεις και βίντεο, από γονείς, αθλητές με και χωρίς αναπηρία και επαγγελματίες από το χώρο της Υποστηριζόμενης Εργασίας) , την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 10.00, στο Τσατσαρωνάκειο Πολιτιστικό  Πολύκεντρο της Ι.Μ.Κ.Σ  .

-Μουσικοθεατρικό  Δρώμενο με τίτλο «Χαρταετοί» και  με τη συμμετοχή ατόμων με και χωρίς αναπηρία, το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 19:30, στον προαύλιο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Γραμβούσας , στα Κουτουφιανά Γραμβούσας.

Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Επαρχίας Κισάμου (Ε.ΠΟ.Φ.Ε.Κ.)

Τηλ.: 28220 83500

Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή 9:00-13:00

Ε mail: [email protected]
[email protected]

Συνδεσμοι

Χάρτης

Αφίσα εκδήλωσης

Ε.ΠΟ.Φ.Ε.Κ.

Όλες οι εκδηλώσεις