1._ευρωπαικο_ταμειο 2._logoΥΠΑΑΤ 3._logo_LEADER_PNG 4._logo_ΠΑΑ_2014-2020 5._logo_ΕΣΠΑ

Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης

EN

 «ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ»

ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ – ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΟ ΔΡΩΜΕΝΟ

Η Ε.ΠΟ.Φ.Ε.Κ. διοργανώνει με την οικονομική υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και σε συνεργασία με το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Κισάμου (Ε.Ε.Ε.ΕΚ Κισάμου), τον Δήμο Κισάμου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γραμβούσας,  το ΕΠΑ.Λ. Κισάμου – «Μητροπολίτης Ειρηναίος Γαλανάκης» και το Εργαστήρι διάΔρασης ένα συμπεριληπτικό πρόγραμμα, πολιτιστικού, εκπαιδευτικού και κοινωνικού χαρακτήρα με τίτλο: «Διαφορετικότητα & Πολιτισμός».

Η υλοποίησή του προϋποθέτει τη συμμετοχή ατόμων με και χωρίς αναπηρία.  Η διάρκειά του θα είναι 3 μήνες, με τελικό στόχο την οργάνωση και υλοποίηση των εξής:

2.Διήμερο Φεστιβάλ

-Ημερίδα με θέμα: Διαφορετικότητα -Ίσες Ευκαιρίες- Πολιτισμός / Άτομα με Αναπηρία: «Η διαδρομή από τη βρεφική ηλικία στην ενήλικη ζωή» (ομιλίες, συζητήσεις και βίντεο, από γονείς, αθλητές με και χωρίς αναπηρία και επαγγελματίες από το χώρο της Υποστηριζόμενης Εργασίας) , την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 9:00, στο Τσατσαρωνάκειο Πολιτιστικό  Πολύκεντρο της Ι.Μ.Κ.Σ  .

-Μουσικοθεατρικό  Δρώμενο με τίτλο «Χαρταετοί» και  με τη συμμετοχή ατόμων με και χωρίς αναπηρία, το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 19:30, στον προαύλιο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Γραμβούσας , στα Κουτουφιανά Γραμβούσας.

 Η πραγματοποίηση του Φεστιβάλ έχει σαν κύριο σκοπό τη διάχυση του μηνύματος για συμπερίληψη των ατόμων με αναπηρία στο πολιτιστικό και εργασιακό περιβάλλον, ώστε το αυτονόητο να πάψει να είναι το ζητούμενο.

Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Επαρχίας Κισάμου (Ε.ΠΟ.Φ.Ε.Κ.)

Τηλ.: 28220 83500

Δευτέρα-Τετάρτη-Πέμπτη-Παρασκευή 9:00-15:00

Ε mail: [email protected]
                [email protected]

Συνδεσμοι

Χάρτης

Αφίσα εκδήλωσης

Ε.ΠΟ.Φ.Ε.Κ.

Όλες οι εκδηλώσεις