1._ευρωπαικο_ταμειο 2._logoΥΠΑΑΤ 3._logo_LEADER_PNG 4._logo_ΠΑΑ_2014-2020 5._logo_ΕΣΠΑ

Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης

EN

Η Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Επαρχίας Κισάμου την Κυριακή 15 Μαΐου 2022 διοργάνωσε με επιτυχία ημερίδα με τίτλο: «Προστασία περιβάλλοντος-Αναπτυξιακές δυνατότητες περιοχών Natura (Ακρωτήρι Γραμβούσας-Περιοχή Ελαφονησίου)» , στην αίθουσα Πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Κισάμου.

Η Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Επαρχίας Κισάμου θα ήθελε  να ευχαριστήσει όλους τους ομιλητές της ημερίδας, τον κ Κουνελάκη Στέλιο-Πρόεδρο της ΕΠΟΦΕΚ, τον κ Πιτσιγαυδάκη Χαράλαμπο-δικηγόρο, τον κ Φίλη Ιωάννη, πρώην Πρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης, τον κ Τσούτσο Θεοχάρη- καθηγητή του Πολυτεχνείου Κρήτης, τον κ Λυμπεράκη-βιολόγο Ph.D. του Πανεπιστημίου Κρήτης, τον κ Κουκουράκη Κωνσταντίνο-δήμαρχο του πρώην Δήμου Ιναχωρίου, τον κ Γιαννακάκη Θάνο , μέλος της WWF Ελλάς.

Επίσης ευχαριστούμε για την παρουσία και την συμμετοχή τους τον κ Μυλωνάκη Γεώργιο, Δήμαρχο Κισάμου, τον κ Παπαδεράκη Αντώνιο, θεματικό Αντιπεριφερειάρχη, την κ Μαλανδράκη Σοφία, περιφερειακό σύμβουλο, τον κ Κουμάκη Νεκτάριο, ειδικό σύμβουλο του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων και δημοτικό σύμβουλο Κισάμου, τον κ Μαρινάκη Αλέξανδρο, περιφερειακό σύμβουλο Χανίων, τον κ Μαυροδημητράκη Σπύρο, Αντιδήμαρχο Κισάμου, τον κ Χριστουλάκη Θεόφιλο, Αντιδήμαρχο Κισάμου, τον κ Σταθάκη Θεόδωρο, επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης δήμου Κισάμου, τον κ Φραγκιουδάκη Γεώργιο, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Κισάμου, τον κ Τουλουπάκη Θεόδωρο, δημοτικό σύμβουλο Κισάμου, τον κ Κουνδουράκη Βασίλειο, πρόεδρο της Κοινότητας Κισάμου και τον κ Πατεράκη Ευάγγελο, πρώην πρόεδρο του Νέου Εμπορικού Συλλόγου Κισάμου. Επίσης ευχαριστούμε τους εκπροσώπους του Φιλολογικού Συλλόγου Κισάμου, των Πολιτιστικών Συλλόγων  Βλάτους,  Πλατάνου, Μαραθοκεφάλας, Μοθιανών-Σκαφιώτου, Έλους, των Ριζιτών Κισάμου και των Κυριών & Δεσποινίδων Κισάμου. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον δήμο Κισάμου για την ευγενική παραχώρηση της αίθουσας πολιτιστικών εκδηλώσεων και τον κ Παπαδημητράκη Μενέλαο για την βιντεοσκόπηση της ημερίδας. Τέλος ευχαριστούμε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και γενικά όλους τους πολίτες που παραβρέθηκαν στην ημερίδα μας.

Παρακολουθήστε ακολουθώντας το παρακάτω link την ημερίδα. Μην ξεχάσετε να κάνετε subscribe στο κανάλι μας στο You Tube για να παρακολουθείτε όλα τα videos από τις δράσεις μας!

 

Σχετικά Νέα ανακοινώσεις