1._ευρωπαικο_ταμειο 2._logoΥΠΑΑΤ 3._logo_LEADER_PNG 4._logo_ΠΑΑ_2014-2020 5._logo_ΕΣΠΑ

Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης

EN

Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Επαρχίας Κισάμου (ΕΠΟΦΕΚ) Ηρώων Πολυτεχνείου 96
Βίλα Ξαγοράρη
Κίσαμος Χανίων Κρήτη
73400
Τηλ.: 28220 83500 Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή 9:00-13:00
Ε mail: [email protected]
[email protected]

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κίσαμος, 18/1/2023       

Θέμα: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ Ο.Α.Κ. ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 23/1/2023 ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΟΦΕΚ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «ΓΕΦΥΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΚΙΣΑΜΟΥ», ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΘΕΜΑΤΑ.

Η Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Επαρχίας Κισάμου (Ε.ΠΟ.Φ.Ε.Κ.) , με βάση την απόφαση του Συνεδρίου που πραγματοποίησε με τίτλο: «Γέφυρες Πολιτισμού με τα χωριά της Επαρχίας Κισάμου» στην Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης (Ο.Α.Κ.) ,στις  28  Σεπτεμβρίου του 2022, για την συγκρότηση Επιτροπής  Παρακολούθησης  της Υλοποίησης των Συμπερασμάτων του Συνεδρίου  και την σύμφωνη γνώμη της Γενικής Συνέλευσης της Ε.ΠΟ.Φ.Ε.Κ. που πραγματοποιήθηκε στα Μοθιανά Κισάμου, στις 27 Νοεμβρίου 2022 και καθόρισε τα μέλη της εν λόγω Επιτροπής, τα οποία θα είναι τα εξής:

  1. οι εισηγητές του Συνεδρίου
  2. οι επιστημονικοί υπεύθυνοι των έξι (6) τοπικών συναντήσεων που είχαν προηγηθεί του Συνεδρίου
  3. εκπρόσωποι τοπικών φορέων
  4. απλοί πολίτες

Σας καλεί σε συνάντηση  στην Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης, την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023, στις 19:00.

Σκοπός της συνάντησης είναι η συγκρότηση Επιτροπής Παρακολούθησης της Υλοποίησης των Συμπερασμάτων του Συνεδρίου στην Ο.Α.Κ. και παράλληλα η συγκρότηση Συντονιστικής Επιτροπής που θα έχει ως έργο τον συντονισμό των ενεργειών της Επιτροπής Παρακολούθησης.

Αναλυτικά τα θέματα που θα συζητηθούν στην συνάντηση είναι τα εξής:

  1. Αποτελέσματα της πρωτοβουλίας της ΕΠΟΦΕΚ για την δημιουργία Αναπτυξιακής Εταιρείας με την συμμετοχή των δήμων Κισάμου, Πλατανιά και Καντάνου-Σελίνου, με στόχο την ένταξη στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Leader.
  2. Συγκρότηση της Επιτροπής Παρακολούθησης της Υλοποίησης των Συμπερασμάτων του Συνεδρίου και της Συντονιστικής Επιτροπής.
  3. Πρόγραμμα “Εικόνες Πολιτισμού 2022-23”
  4. Προγραμματισμός δράσης για το 2023
  5. Προγραμματισμός για Κοπή Πίτας της ΕΠΟΦΕΚ.

 

Επειδή είναι προφανής η σπουδαιότητα της συγκρότησης των εν λόγω Επιτροπών, ώστε να μπορέσουν να υλοποιηθούν όσα σημαντικά αποφασίστηκαν από όλους μας στο Συνέδριο στην Ο.Α.Κ.,  σας παρακαλούμε να παρευρεθείτε στην συνάντησή μας, την ερχόμενη Δευτέρα 23/1, στις 19:00, στην Ο.Α.Κ. και να στηρίξετε με όλες σας τις δυνάμεις το έργο της Ένωσης μας.

 

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ. της Ε.ΠΟ.Φ.Ε.Κ.

 

 

Σχετικά Νέα ανακοινώσεις