1._ευρωπαικο_ταμειο 2._logoΥΠΑΑΤ 3._logo_LEADER_PNG 4._logo_ΠΑΑ_2014-2020 5._logo_ΕΣΠΑ

Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης

EN

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΚΙΣΑΜΟΥ & ΣΕΛΙΝΟΥ                                                                                   

ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΑΚΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ

ΕΝΑΡΞΗ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΑΚΕΙΟΥ ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟΥ

«Επίλεξε τη δραστηριότητα που σου ταιριάζει…»

Εκ του Τσατσαρωνάκειου Πολιτιστικού Πολύκεντρου της Ι. Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου, ευχαρίστως ανακοινώνεται η έναρξη των πολλών και ποικίλλων δράσεων του Τσατσαρωνάκειου Πολύκεντρου για το νέο έτος.

  1. ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ

Στην προσπάθεια έμπρακτης στήριξης της μαθητιώσας νεολαίας της ευρύτερης περιοχής λειτουργούν Φροντιστήρια για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, με έμπειρους εκπαιδευτικούς.

  1. ΩΔΕΙΟ ΙΜΚΣ

Οργανωμένο Ωδείο με έμπειρους και καταξιωμένους διδασκάλους, μουσικούς υπό την καθοδήγηση Καλλιτεχνικού Διευθυντή, (Καστρινάκης Ιωάννης) με σπουδές και Πτυχία αναγνωρισμένα από το Κράτος. Λειτουργούν Σχολές: 1. Βυζαντινής Μουσικής, 2. Κλασικής και Μοντέρνας Μουσικής: α)Πιάνο, β) Κλασικό Βιολί, γ) Κλασική Κιθάρα, δ) Αρμόνιο, ε) Drums· 3. Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής: α). Βιολί, β) Λύρα, γ) Λαούτο, δ) Μπουζούκι, ε) Ούτι. 4. Μουσικής Προπαιδείας (Ηλικίες 4-7 ετών), 5. Σχολή Χορωδιών: α) Βυζαντινή- Παραδοσιακή, β) Έντεχνη, γ) Παιδική, δ)Εφηβική. Συμμετοχή σε Συναυλίες και Μουσικά Σύνολα.

  1. ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Η/Υ

Πλήρες οργανωμένο, πιστοποιημένο εργαστήριο, Κέντρο Εκμάθησης Η/Υ. Η εκπαίδευση και οι εξετάσεις γίνονται στο Κέντρο μας, με σύγχρονο εξοπλισμό και καθορισμένη δομή.  Κατόπιν εξετάσεων ο μαθητής αποκτά Πτυχία εγκεκριμένα από τον ΕΟΠΠΕΠ και αναγνωρισμένα από τον Α.Σ.Ε.Π.

  1. ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ

Χρησιμοποιώντας την Ρομποτική οι μαθητές εξοικειώνονται με τις επιστήμες και επιτυγχάνεται η ανάπτυξη σύγχρονων δεξιοτήτων. Αναπτύσσεται επίσης η ομαδικότητα και η συνεργασία. Διδάσκει πιστοποιημένος Καθηγητής Ρομποτικής.

  1. ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΚΑΚΙ

Το Τσατσαρωνάκειο,  σε συνεργασία με τον Αθλητικό Όμιλο Κισάμου, διοργανώνουν μαθήματα Σκακιού, δυο φορές την εβδομάδα, από μιάμιση ώρα ανά φορά. Επικεφαλής προπονητής                   κ. Γιώργος Μυλωνάκης.

  1. ΣΧΟΛΗ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

Η Σχολή στεγάζεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο με τον απαραίτητο εξοπλισμό. Διδάσκει η έμπειρη και καταξιωμένη Αγιογράφος κ. Κωνσταντίνα Στεφανάκη, συνεργάτιδα της ΟΑΚ.

 

Σας περιμένουμε με χαρά να αναπτύξετε τις δεξιότητες σας !!

Πληροφορίες – Εγγραφές:

Καθημερινά: από  14.00 μ.μ. έως 21.00 μ.μ.

Υπεύθυνος: κ. Αριστοτέλης Ξανθουδάκης

Τηλέφωνο: 28220-24184. Ε-mail: [email protected]

 

Σχετικά Νέα ανακοινώσεις