1._ευρωπαικο_ταμειο 2._logoΥΠΑΑΤ 3._logo_LEADER_PNG 4._logo_ΠΑΑ_2014-2020 5._logo_ΕΣΠΑ

Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης

EN

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΑΓΑΠΗΣ

Το Αννουσάκειο Θεραπευτήριο, Ίδρυμα της Ι. Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου, στα πλαίσια του προνοιακού και κοινωνικού του έργου, έχει δημιουργήσει ένα ευρύ δίκτυο δομών Κοινωνικής Αλληλεγγύης πολλαπλών δράσεων, στην προσπάθεια αντιμετώπισης της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού. Το δίκτυο αυτό αγκαλιάζει και θεραπεύει τις ανάγκες εκατοντάδων εμπερίστατων και αναγκεμένων συνανθρώπων μας, σε καθημερινή βάση, μέσα από τις προνοιακές και κοινωνικές δομές του Ιδρύματος: 4 Φυσικοθεραπευτήρια, 2 Προγράμματα «Βοήθεια στο σπίτι», Κοινωνική Κουζίνα, Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Ιατρείο, κ.α. Το τρέχον έτος έχει προσφέρει 70.000 μερίδες φαγητού, 14.000 κιλά τροφίμων σε δέματα, 850 πακέτα με γλυκίσματα κ.α., είδη ρουχισμού σε 240 οικογένειες, κλινοσκεπάσματα, στρώματα σε 55 οικογένειες, κ.α. Για αυτή δε την περίοδο του Αγίου Δωδεκαημέρου και των Χριστουγέννων ετοιμάζεται να προσφέρει 450 δέματα σε οικογένειες και πρόσωπα της ευρύτερης περιοχής.

Εξ΄ αιτίας των ανατρεπτικών και δύσκολων συγκυρίων των καιρών μας, οι ανάγκες έχουν αυξηθεί.   Το Ίδρυμα απευθύνει έκκληση προσφοράς και αγάπης για στήριξη και αρωγή, στα ακόλουθα είδη:

  1. Βασικά είδη διατροφής μακράς διάρκειας: Ζυμαρικά, όσπρια, ελαιόλαδο, γάλα, αλεύρι, ντοματοχυμός, ζάχαρη, κ.α.
  2. Είδη καθαριότητας και προσωπικής υγιεινής: καθαριστικά γενικής χρήσης, σαμπουάν, απορρυπαντικά, αφρόλουτρα, χαρτί υγείας, κ.α.
  3. Παραφαρμακευτικό υλικό: Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, κ.α.

Τηλ. Επικοινωνίας 28220 22276, 28220 24164, ΦΑΞ: 28220 23717.

Email: [email protected]

ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΓΑΠΗ ΠΡΑΞΗ !

Σχετικά Νέα ανακοινώσεις