1._ευρωπαικο_ταμειο 2._logoΥΠΑΑΤ 3._logo_LEADER_PNG 4._logo_ΠΑΑ_2014-2020 5._logo_ΕΣΠΑ

Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης

EN

Συντονιστική Επιτροπή Πρωτοβουλίας

Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων Κρήτης

Καβούσι,10/4/2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τρίτης (3ης) συνάντησης των Πολιτιστικών Συλλόγων Κρήτης στο Καβούσι Λασιθίου-Κυριακή 7/4/2024

   Την Κυριακή 7 Απριλίου 2024, πραγματοποιήθηκε στο Καβούσι Λασιθίου η τρίτη συνάντηση της νέας Πρωτοβουλίας για Ένωση των Πολιτιστικών Συλλόγων Κρήτης.

      Μεγάλη η συμμετοχή των εκπροσώπων Πολιτιστικών Συλλόγων, οι οποίοι εξέφρασαν  την ανάγκη για συνεργασία, διάλογο, ενωμένη δράση και αλληλεγγύη των Πολιτιστικών Συλλόγων της Κρήτης και όλοι συμφωνήσαμε ότι οφείλουμε να ορθώσουμε ένα ενωτικό, διεκδικητικό και ανεξάρτητο πολιτιστικό λόγο.

   Στη νέα συνάντηση των εκπροσώπων των Πολιτιστικών Συλλόγων Κρήτης συζητήθηκαν οι προτάσεις,  βάσει των οποίων θα προχωρήσουμε στη νέα συλλογική μας προσπάθεια και πάρθηκαν οι εξής αποφάσεις:

  • Θεωρούμε ότι η Κρήτη είναι Μία και στον πολιτισμό .
  • Να δημιουργηθεί συντονιστική επιτροπή στο Ν. Λασιθίου, ώστε να γίνουν  οι απαραίτητες συζητήσεις-διαβουλεύσεις και ανταλλαγή προτάσεων.
  • Να γίνει μία κεντρική ενημερωτική εκδήλωση με θέματα π.χ. φορολογικά, χρηματοδοτήσεις που αφορούν τους Πολιτιστικούς Συλλόγους, τους στόχους και τις προοπτικές της νέας συλλογικής προσπάθειας.

   Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ.Δερμιτζάκη Μιχάλη και τα μέλη του ΔΣ τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καβουσίου για την φιλοξενία  τους.

   Τέλος ευχαριστούμε όλους τους εκπροσώπους των Πολιτιστικών Συλλόγων και τους φίλους του πολιτισμού, που παραβρέθηκαν στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Καβουσίου και δείξατε με το αμέριστο ενδιαφέρον σας ότι είναι ζωντανός και ιδιαίτερα δυναμικός ο πυρήνας του πολιτισμού. Μας δίνετε έτσι δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας, ώστε να πάρει ο Πολιτισμός, σε παγκρήτιο επίπεδο, την θέση που του ανήκει.

Με εκτίμηση

Τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ E-MAIL ΠΟΛ.ΣΥΛΛΟΓΟΣ
Βαμβακάς Βασίλης 6977019022 [email protected] Π.Σ.ΑΜΝΑΤΟΥ
Γκοζάνη-Χαριτάκη Στέλλα 6972227065 [email protected] ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ «Ο ΑΓΙΟΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ»
Κουκουράκης Γιώργος 6977506930 [email protected] Π.Σ. ΤΟΥΡΛΩΤΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ
Κουνελάκης Στέλιος 6973387268 [email protected] Ε.ΠΟ.Φ.Ε.Κ.
Σαββάκης Κώστας 6945318718 [email protected], [email protected]

 

Π.Σ. ΠΑΤΣΟΥ

 

Σχετικά Νέα ανακοινώσεις