Ομιλίες-Ημερίδες-Συνέδρια

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Κισσαμικού σε συνεργασία με την ΟΠΑΠ Α.Ε. και το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες» διοργανώνει το Σάββατο 3 Οκτωβρίου και ώρα 11:00 π.μ. στο Φαλδάμειο Ίδρυμα επιστημονική ομιλία με τίτλο «Γενικής αρχές παιδιατρικής, παιδικής ψυχολογίας και διατροφής», η οποία έχει ως στόχο αφενός να ενημερώσει τους γονείς και τους προπονητές που συμμετέχουν στις ακαδημίες σε θέματα υγείας, διατροφής και ψυχολογίας των παιδιών και αφετέρου να τους προσφέρει μία μοναδική ευκαιρία να λάβουν απαντήσεις σε θέματα που τους απασχολούν αναφορικά με την ισορροπημένη ανάπτυξη και εξέλιξη των μικρών αθλητών μας.
Ομιλητές θα είναι ιατροί-μέλη της επιστημονικής ομάδας του προγράμματος. 

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Κισσαμικού σε συνεργασία με την ΟΠΑΠ Α.Ε. και το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες» διοργανώνει το Σάββατο 3 Οκτωβρίου και ώρα 11:00 π.μ. στο Φαλδάμειο Ίδρυμα επιστημονική ομιλία με τίτλο «Γενικής αρχές παιδιατρικής, παιδικής ψυχολογίας και διατροφής», η οποία έχει ως στόχο αφενός να ενημερώσει τους γονείς και τους προπονητές που συμμετέχουν στις ακαδημίες σε θέματα υγείας, διατροφής και ψυχολογίας των παιδιών και αφετέρου να τους προσφέρει μία μοναδική ευκαιρία να λάβουν απαντήσεις σε θέματα που τους απασχολούν αναφορικά με την ισορροπημένη ανάπτυξη και εξέλιξη των μικρών αθλητών μας.
Ομιλητές θα είναι ιατροί-μέλη της επιστημονικής ομάδας του προγράμματος.


Share

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δραπανιά, με την στήριξη του Δήμου Κισάμου, θα πραγματοποιήσει την  Τρίτη 13 Οκτωβρίου και ώρα 7 μ.μ. στο Ενοριακό – Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου στον Δραπανιά, ύστερα από την αναβληθείσα της 2/9/2015, εκδήλωση – πνευματική βραδιά – θεσμό, με τα παρακάτω θέματα:

α. Ομιλία με την κα Ειρήνη Σχοινιωτάκη – Ψαράκη, ιατρό χειρουργό ΩΡΛ. Θέμα: «Απώλεια ακοής και πρόληψη».

β. Βράβευση των μαθητών του πρώην δήμου Μηθύμνης σχολικού έτους 2014 – 2015.

Σας παρακαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την πνευματική αυτή βραδιά.

Μετά τιμής

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου.

Share

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Δήμος Πλατανιά ως εταίρος της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «ΚΥΔΩΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ» σε συνεργασία με το Δήμο Κισάμου, την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Κισάμου και το Νέο Εμπορικό Σύλλογο Κισάμου, προσκαλεί τις επιχειρήσεις καθώς και τους ενδιαφερόμενους προς αναζήτηση εργασίας της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Κισάμου και του Δήμου Πλατανιά, τη Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 19:00 μ.μ στο  Τσατσαρωνάκειο Ίδρυμα της Ιεράς Μητροπόλεως Κισσάμου & Σελίνου, να συμμετάσχουν στην εκδήλωση «Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ SOCIAL MEDIA ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ»  που πραγματοποιείται στα πλαίσια δικτύωσης με τοπικούς συντελεστές  της Δράσης 2, της Πράξης «Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση (Τοπ.Σ.Α.) «Κύδων Δρόμοι Απασχόλησης».
H συμμετοχή επιχειρήσεων και ανέργων στην Ημέρα Καριέρας είναι δωρεάν.
Για περισσότερες πληροφορίες www.topsa-kydon.gr

Share

Agfroclimawater

Share

 

                             ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

 

Το Αννουσάκειο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων, Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Κλειστής Νοσηλείας ‘Ο Άγιος Σπυρίδων΄ της Ιεράς Μητρόπολης Κισάμου και Σελίνου ανακοινώνει τη διεξαγωγή Σεμιναρίου, την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015, στο Φαλδάμειο Αμφιθέατρο της Ιεράς Μητρόπολης Κισάμου και Σελίνου, για την παρουσίαση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, καθώς  και των Πλεονεκτημάτων τους, σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο,  από την αποκόμιση εργασιακής εμπειρίας  των Νέων στο εξωτερικό.

 

Το Σεμινάριο απευθύνεται στην μαθητική κοινότητα, σε φοιτητές, σε νέους και ανέργους που αναζητούν  την απόκτηση περαιτέρω τεχνογνωσίας στο εργασιακό τους αντικείμενο, μέσω της συμμετοχής   σε Ευρωπαϊκές δράσεις.

 

Η ενημέρωση, εκπαίδευση  και κινητοποίηση της κοινότητας οργανώνεται στα πλαίσια της επετείου των 15 χρόνων συνεργασίας του Αννουσάκειου Ιδρύματος με εταίρους από την Νορβηγία.

 

  

                                                                                  Είσοδος Ελεύθερη

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ          ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου:

 

8.45 πμ – 9.00 πμ :   Έναρξη Εργασιών, Καλωσόρισμα, Χαιρετισμοί

9.00 πμ – 9.30 πμ: «Δυνατότητες συμμετοχής των νέων σε Ευρωπαϊκές Δράσεις»

Από την κ. Τζένη Ψαλτάκη – Προωθήτρια Ευρωπαϊκών προγραμμάτων της Περιφερειακής Διεύθυνσης της Εκπαίδευσης της Κρήτης.

9.30. πμ – 9.45 πμ  : Συζήτηση        

9.45 πμ – 10.15 πμ: «Παρουσίαση Δικτύου Eures» από την  κ. Καμαρίτη Μαρία – Βοηθός - Σύμβουλος Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων ΟΑΕΔ»

10.15 πμ – 10.30 πμ : Συζήτηση

10.30 πμ – 11.00 πμ : Διάλλειμα - Καφές

Παρουσίαση Πλεονεκτημάτων Συμμετοχής σε Ευρωπαϊκά προγράμματα  από Εταίρους του Αννουσάκειου Ιδρύματος

11.00 πμ  – 11.30 πμ: «Personal Benefits»

Από τον κ. Guillaume Jagle - Adviser,

Department of upper secondary education and training of Akershus county Council

11.20 πμ – 12.00 μμ: « Educational relevance – on use of placements in educational perspective»

Από την κ. Hege Andreassen - Advisor of Academic Affairs

In Section for intake and vocational training of the Vestfold County Council

 

12.00 μμ – 12.30 μμ : «Professional Outcomes from the participation in European projects»

Από την κ. Ann Kongshavn – Nursing Teacher

of Bjorkelangen Videregaende Schole

Διατίθεται περιληπτική μετάφραση των αγγλικών παρουσιάσεων στην ελληνική γλώσσα.

12.30 μμ: Λήξη Εργασιών –  Αννουσάκειο Ίδρυμα

 

Πολιτιστική Εκδήλωση στις 14.00 μμ στο ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΑΚΕΙΟ ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ της Ιεράς Μητρόπολης Κισάμου και Σελίνου

Με τους Καλλιτέχνες της Κρητικής Μουσικής :  Μενεγάκη Γιάννη, Μπαριωτάκη Μιχάλη΄

και το Χορευτικό Συγκρότημα  της Άλκηστη Ξηρουχάκη

Θα προσφερθεί παραδοσιακό κέρασμα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share

farmaka n

Share

 

Document-page-001

Document-page-002

 

Δείτε ΕΔΩ το πρόγραμμα του συνεδρίου

Share

Διημερίδα με θέμα: "ΙΝΑΧΩΡΙΟΝ (Εννιά Χωριά) ΚΙΣΑΜΟΥ (Χθες - Σήμερα – Αύριο)"

 

Η Ιστορική, Λαογραφική και Αρχαιολογική Εταιρεία Κρήτης, με τη συνδρομή της περιφερειακής Ενότητας Χανίων, του Δήμου Κισάμου, της Αναπτυξιακής Εταιρείας "Εννιά Χωριά Α.Ε.", του Συλλόγου των Εννιαχωριανών Αττικής, του Πολιτιστικού Συλλόγου των Εννιά Χωριών και του Πολιτιστικού Συλλόγου Κάμπου Κισάμου, οργανώνει διημερίδα στο Ενοριακό Κέντρο Κάμπου Κισάμου, στις 8 και 9 Αυγούστου 2015, με θέμα:

 

"ΙΝΑΧΩΡΙΟΝ (Εννιά Χωριά) ΚΙΣΑΜΟΥ (Χθες – Σήμερα – Αύριο): Ιστορία, Αρχαιολογία, Θρησκεία, Εκκλησίες, Παράδοση, Πολιτισμός, Εκπαίδευση, Περίθαλψη, Δραστηριότητες, Ασχολίες, Καλλιέργειες, Δικαιοπραξίες, Φύση, Περιβάλλον, Προοπτική, Ανάπτυξη, Πρόοδος, Μέλλον".

 


Αναλυτικά το πρόγραμμα της διημερίδας μπορείτε να το δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑΣ

Share

Πρόσκληση - Ενημέρωση: Ημερίδα για νέους και νέες ηλικίας 8-15 ετών, με θέμα: «JCrete4Kids»

Η χρήση της διαρκώς εξελισσόμενης τεχνολογίας είναι αναντίρρητα βασικός μοχλός ανάπτυξης και προόδου της ανθρωπότητας. Ωστόσο, αυτή η ασύλληπτη τεχνολογική πρόοδος διαπλέκει και διαχέει την πληροφορία, δημιουργώντας ένα νέο τρόπο ζωής, κυρίως στους νέους. Ως δάσκαλοι και ως γονείς έχουμε χρέος να βοηθήσουμε τα παιδιά μας να κατανοήσουν τις νέες τεχνολογίες και να τις χρησιμοποιήσουν δημιουργικά μέσα από τη συνεργασία και την καινοτομία.

Για όλους τους παραπάνω λόγους η Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης (ΟΑΚ) διοργανώνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το Σάββατο, 25 Ιουλίου 2015, από τις 10:00 - 16:00, Ημερίδα για νέους και νέες ηλικίας 8-15 ετών, με θέμα: «JCrete4Kids».

Τα παιδιά, τα οποία θα προσέλθουν με τη συγκατάθεση των γονιών τους, και θα εκπαιδευτούν, παρακαλούνται να φέρουν το δικό τους προσωπικό φορητό υπολογιστή και να ετοιμαστούν για να:

 • πειραματιστούν με τα Lego MX MindStorms χρησιμοποιώντας τη Java μέσω της Lejos και το Lego EV3 core education set για να δημιουργήσουν μία τουρμπίνα,
 • γνωρίσουν τα Tinkerforge,
 • διδαχθούν προγραμματισμό μέσω Scratch, δημιουργώντας το δικό τους παιχνίδι αγώνων αυτοκινήτου,
 • μάθουν καινοτόμες δράσεις παίζοντας με το MineCraft.

Τα μαθήματα θα γίνουν από ειδικούς προγραμματιστές, έλληνες και ξένους, με πολύχρονη εμπειρία, οι οποίοι θα βρίσκονται στην ΟΑΚ με την ευκαιρία Διεθνούς Συνεδρίου το οποίο θα προηγηθεί της Ημερίδας.

Η συμμετοχή στην Ημερίδα είναι ΔΩΡΕΑΝ και απευθύνεται ΜΟΝΟ σε νέους και νέες.

Για περισσότερες πληροφορίες και για εγγραφή:

https://www.eventbrite.com/e/jcrete4kidshania-tickets-17234391529 

http://www.devoxx4kids.org 

Υπεύθυνος Προγράμματος κ. Ιωάννης Κωστάρας:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

Για τους γονείς οι οποίοι επιθυμούν να ενημερωθούν για την παραπάνω Ημερίδα μπορούν να απευθύνονται στην ΟΑΚ: κα Εμμανουέλα Λαρεντζάκη (2824022245). 

Ο Γενικός Διευθυντής,

Δρ. Κωνσταντίνος Β. Ζορμπάς.

 

Share

HMERIDA GIA TOURISMO n

Share

2015fytoprostasia

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λουσακιών σας προσκαλεί στη ενημερωτική ημερίδα που διοργανώνει με θέμα: Φυτοπροστασία Ελαιοδένδρων (Δάκος, Ίσκα, Ξυλέλλα) την Τρίτη 16-6-2015 και ώρα 10:00 πμ στο Δημοτικό Σχολείο Λουσακιών

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

 

10.00-10.05  Καλοσώρισμα από το Π.Σ.Λουσακιών

 

10.06-10.25 `Η καλλιέργεια της ελιάς – Παρούσα κατάσταση και προοπτικές`. Δρ. Κων. Χαρτζουλάκης, Επιστ. Συνεργάτης Ινστιτούτου Ελιάς, Υποτροπικών Φυτών & Αμπέλου Χανίων.

 

10.26-10.45 `Σήψη του Ξύλου (Ίσκα) και Ξυλέλα: αλήθειες και μύθοι’. Δρ. Εμ. Μαρκάκης, Επιστ. Συνεργάτης Ινστιτούτου Ελιάς, Υποτροπικών Φυτών & Αμπέλου Χανίων.

 

10.46-11.15 ‘Δάκος- Στοιχεία βιοικολογίας, Ολοκληρωμένη αντιμετώπιση’. Δρ.  Καλαϊτζάκη Αργυρώ, Επιστ. Συνεργάτης Ινστιτούτου Ελιάς, Υποτροπικών Φυτών & Αμπέλου Χανίων.

 

11.16-11.45 ‘Διαχείριση και έλεγχος δολωματικών ψεκασμών εναντίον του δάκου με τη χρήση GPS-GIS’.  Σιδηρόπουλος Νίκος, Γεωπόνος, Επόπτης Δακοκτονίας ΔΑΟΚ Φωκίδας.

                                                           Με εκτίμηση                      

   Στέλιος Κουνελάκης                                         Χαρτζουλάκης Κωνσταντίνος του Στυλ.

Πρόεδρος του Π.Σ. Λουσακιών                    Επιστημονικός Υπεύθυνος Π.Σ.Λουσακιών

 

Share

Τίτλος εκδήλωσης: Γραμπούσια 2015 – «Οικολογία, Οικονομία και Εκπαίδευση ως πυλώνες της βιώσιμης ανάπτυξης»

Φορέας εκδήλωσης: Σύλλογος Προβολής Κισάμου "Η Γραμπούσα"

Ημερομηνία εκδήλωσης: 13/08/2015

Ώρα εκδήλωσης: 20:30

Τόπος Εκδήλωσης: Παραλία Γηπέδου Κισάμου, χώρος Κισαμίτικου Αύγουστου

Περιγραφή εκδήλωσης: Ομιλία με θέμα «Οικολογία, Οικονομία και Εκπαίδευση ως πυλώνες της βιώσιμης ανάπτυξης» από τον Αρτέμη Μ. Αθανασάκη, επ. καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Είσοδος Ελεύθερη

Τηλ.επικοινωνίας:2822023963

Υπεύθυνος εκδήλωσης: Δεικτάκης Αθανάσιος

 

Grampoussia 2015 – "Ecology, Economy and Education as pillars of sustainable development"

Association of Kissamos Promotion “Grampoussa”

13/08/2015, 20:30

Beach near court, Kissamos

"Ecology, Economy and Education as pillars of sustainable development" by Artemis M. Athanassakis, assistant professor at the University of Athens.

Free Admission

2822023963

Diktakis Athanasios

 

Share

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Ο Δήμος Πλατανιά, η Τοπική Κοινότητα Επισκοπής,

και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άστρικα,

σε συνεργασία με την Εθνική Οργάνωση Κρήτης 1941-45


σας προσκαλούν


την Κυριακή 31 Μαΐου 2015 και ώρα 11:00 π.μ.
στο Μνημείο Πεσόντων Άστρικα

να τιμήσετε με την παρουσία σας τον εορτασμό της Μάχης του Άστρικα,

τελευταίας μάχης του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου,

στα πλαίσια των παράλληλων εκδηλώσεων του Δήμου Πλατανιά, για τη Μάχη της Κρήτης.
Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α

 

11:00 π.μ. Έναρξη Τελετής

 • Επιμνημόσυνη δέηση

 • Χαιρετισμοί
 • Ομιλία από τον κ. Μπασιά Θεόδωρο, Ταξίαρχο ε.α., Γεν .Γραμ. Εθνικής Οργάνωσης Κρήτης 1941-45
 • Κατάθεση στεφάνων
 • Ενός λεπτού σιγή
 • Εθνικός Ύμνος
 • Πέρας τελετής

 

Ο Δήμαρχος Πλατανιά                                                                     Οι Τοπικοί Φορείς

Μαλανδράκης Ιωάννης

Σε συνεργασία της Εθνικής Οργάνωσης Κρήτης 1941-45

 

Share

ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ

Τίτλος εκδήλωσης: Ομιλία & Βράβευση των Μαθητών του πρώην Δ. Μηθύμνης του σχ. έτους 2014 -2015

Φορέας εκδήλωσης: Εκπολιτιστικός & Αναπτυξιακός Σύλλογος Δραπανιά Κισάμου

Ημερομηνία εκδήλωσης: 02/09/2015

Ώρα εκδήλωσης: 20:30

Τόπος εκδήλωσης: Ενοριακό Κέντρο Αγ. Νικολάου Δραπανιά

Περιγραφή εκδήλωσης: Βράβευση των Μαθητών του πρώην Δ. Μηθύμνης του σχ. έτους 2014 -2015.

Πόρτες μπροστά σου (ο)ρθάνοιχτες

για να διαλέξεις φως μου…*

Συμβολισμοί, Αισθητική και τραγουδήματα, για την Πόρτα, τη Θύρα, την Εμπασιά στη Ζωή μας!

Ιδέα Κείμενα Παρουσίαση, Φωτεινή Σεγρεδάκη.

Τηλ. Επικοινωνίας: 6972977090

Υπεύθυνος εκδήλωσης: Γεωργουλάκη Καλλιόπη

Speech & Student Award (Year 2014 -2015) of former Municipality of Mithimna

Cultural & Development Association of Drapanias, Kissamos

02/09/2015, 20:30

Parish Center of St. Nikolaos, Drapanias

Student Award & Speech by Fotini Segredaki about the symbolism, aesthetics and songs for doors

Georgoulaki Kalliopi, 6972977090

Share

2015 alosi

Share

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κισάμου σας προσκαλούν την Τρίτη 26 Μαΐου και ώρα 7:30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου σε ομιλία – συζήτηση με θέμα: «Εμποδίζοντας τη βία να γίνει εκφοβισμός στο σχολείο». Ομιλήτρια της εκδήλωσης θα είναι η Σχολική Σύμβουλος της 4ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Ν. Χανίων, κ. Μαργαρίτα Γερούκη.

Παράλληλα θα προβληθεί και το video κατά της ενδοσχολικής βίας, που δημιούργησαν οι μαθητές της Ε΄ τάξης και παρουσιάστηκε στο 1ο Μαθητικό Συνέδριο 4ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Χανίων στην Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης.

Share

elia

Share

esperida aromatika fita n

Share

Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυαγοσωστών Κισάμου, σε συνεργασία με το Σώμα Εθελοντών Νοσηλευτριών του Π.Τ. Κισάμου σας προσκαλεί, την Παρασκευή 15 Μαΐου 2015 από τις 17:00-21:00, στην εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει στην πλατεία Τζανακάκη, έξω από το αρχαιολογικό μουσείο Κισάμου, με θέμα τον εθελοντισμό.

Θα γίνει παρουσίαση Πρώτων Βοηθειών, και όσοι επιθυμούν μπορούν να γίνουν Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών.

Η διαδικασία είναι απλή και γίνεται με λήψη επιχρίσματος από το στόμα (δείγμα σάλιου με μπατονέτα).

ethelontismos n

Share

Η περίοδος των εξετάσεων αποτελεί μία έντονη δοκιμασία για τα περισσότερα παιδιά επηρεάζοντας τόσο τον εαυτό τους, όσο και τη σχέση με τους συμμαθητές και την οικογένειά τους.

Μια ανάσα πριν την έναρξη της εξεταστικής περιόδου, η Νεολαία Κισάμου, αναγνωρίζοντας την σπουδαιότητα του προβλήματος, διοργανώνει την Παρασκευή 8 Μαΐου και ώρα 7 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου Κισάμου ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Γιατί το παιδί μου αγχώνεται στις εξετάσεις: Άγχος και στρες στους εφήβους και πως μπορούν οι ενήλικες να βοηθήσουν», με ομιλήτρια την ψυχολόγο κ. Ελίνα Πετράκη – Πατερομιχελάκη.

stres n

Share

Επιστημονική Ημερίδα: "Παιδί, Διατροφή και Άσκηση" από το Δημοτικό Σχολείο Κολυμπαρίου και την Ο.Α.Κ.

O Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Κολυμβαρίου, σε συνεργασία με την Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης, σας προσκαλεί το Σάββατο, 25 Απριλίου, και ώρα 5 μ.μ. στο συνεδριακό χώρο της Ο.Α.Κ. στην 4η επιστημονική ημερίδα για την φετινή χρονιά, που θα ασχοληθεί με την διατροφή και την άσκηση στην παιδική ηλικία.

Στόχος της ημερίδας είναι να επισημάνει την σημαντικότητα της διατροφής και της άσκησης στην ζωή των παιδιών, τον ρόλο τους στην ανάπτυξή τους και στην ζωή τους μετέπειτα ως ενήλικες.

Ομιλητές:

Για το θέμα της διατροφής η κα. Γεωργία Πετράκη, διαιτολόγος – διατροφολόγος, απόφοιτος του τμήματος Διατροφής & Διαιτολογίας του Α.ΤΕΙ Θεσσαλονίκης.

Για το θέμα της άσκησης, η κα. Γεωργία Πρεβενά, καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού, απόφοιτος Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το θέμα της υγείας των παιδιών είναι καθοριστικό για την ζωή τους. Γι’ αυτό τον λόγο κρίνεται απαραίτητη η παρουσία των γονέων αλλά και των παιδιών.

Σας περιμένουμε για μία ακόμη επιμορφωτική συνάντηση που θα κλείσει με το καθιερωμένο πλέον κέρασμα και με ανταλλαγή απόψεων.

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος: Φωτεινή Ζουριδάκη

Η Γραμματέας: Λίτσα Τζεράνη

Share

Περισσότερα Άρθρα...

 1. Εσπερίδα με θέμα: "Παιδικά ατυχήματα - Πρώτες βοήθειες" στις 29/04/2015
 2. Εκπαιδευτικό Σεμινάριο με θέμα: Τεχνικές Εμβολιασμού από τον Π.Σ. Λουσακιών στις 07/05/2015
 3. Ημερίδα με θέμα: "Το ενεργειακό μέλλον στην Κρήτη", στην Ο.Α.Κ., στις 18/04/2014
 4. Erasmus +: Δημιουργία επαφών για συμπράξεις με εταίρους, στις 20/04/2015 στην Αθήνα
 5. 5o ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ «ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΚΡΑΥΓΗ» στις 29/03/2015 σε συνεργασία με τον Φιλολογικό Σύλλογο Κισάμου
 6. Σεμινάριο Ευαισθητοποίησης κατά του Alzheimer από το Αννουσάκειο Ίδρυμα - Θεραπευτήριο στις 28/03/2015 στο Φαλδάμειο
 7. Ομιλία με θέμα: "Διοίκηση και Κοινωνία από την Επανάσταση του 1821 έως σήμερα" από την Ι.Μ.Κ.Σ. στις 25/03/2015
 8. Ομιλία με θέμα: "Ο ρόλος της Παιδικής Λογοτεχνίας σε έναν κόσμο που αλλάζει" από την Ι.Μ.Κ.Σ. στις 23/03/2015
 9. Ημερίδα με θέμα: "Ομοιοπαθητική ιατρική. Μπορεί να βοηθήσει τους αθλούμενους νέους;" από τον ΑΟΚ στις 16/03/2015
 10. ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ 10 & 11/03/2015
 11. Ημερίδα σχετικά με τον επαγγελματικό προσανατολισμό στην Ο.Α.Κ. στις 28/02/2015
 12. "Το νόημα της Μεγάλης Σαρακοστής" από την Ιερά Μητρόπολη Κισάμου & Σελίνου στις 16/02/2015
 13. Εκπαιδευτικό Σεμινάριο με θέμα: Το Κλάδεμα της Αμπέλου (θεωρία και πρακτική) από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λουσακιών στις 20/02/2015
 14. Γραμπούσια 2015 - "Οι Πέτρες της Κισάμου" από τον Σύλλογο Προβολής Κισάμου "Η Γραμπούσα" στις 20/08/2015
 15. Γραμπούσια 2015 - Τιμητική βραδιά στον Στέλιο Κουνελάκη από τον Σύλλογο Προβολής Κισάμου "Η Γραμπούσα" στις 18/08/2015
 16. Παρουσίαση βιβλίου «Βίος καί Ἀκολουθία τοῦ Ὁσίου καί θεοφόρου πατρός ἡμῶν Νικηφόρου τοῦ Λεπροῦ» στις 04/01/2015 στο Τσατσαρωνάκειο
 17. Ομιλία με θέμα «Εθελοντική προσφορά, Εθελοντισμός ή Διακονία;» στις 09/12/2014 στο Φαλδάμειο Οίκημα
 18. Ημερίδα με θέμα "Ελιά και νέα Κ.Α.Π.", 01/12/2014 στην Ο.Α.Κ.
 19. «Υπάρχει απάντηση στην κρίση;» στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων από την ΟΑΚ στις 23/11/2014
 20. Σεμινάριο κλαδέματος ελιών 5-12-2014 Π.Σ.Λουσακιών