Ομιλίες-Ημερίδες-Συνέδρια

Η περίοδος των εξετάσεων αποτελεί μία έντονη δοκιμασία για τα περισσότερα παιδιά επηρεάζοντας τόσο τον εαυτό τους, όσο και τη σχέση με τους συμμαθητές και την οικογένειά τους.

Μια ανάσα πριν την έναρξη της εξεταστικής περιόδου, η Νεολαία Κισάμου, αναγνωρίζοντας την σπουδαιότητα του προβλήματος, διοργανώνει την Παρασκευή 8 Μαΐου και ώρα 7 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου Κισάμου ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Γιατί το παιδί μου αγχώνεται στις εξετάσεις: Άγχος και στρες στους εφήβους και πως μπορούν οι ενήλικες να βοηθήσουν», με ομιλήτρια την ψυχολόγο κ. Ελίνα Πετράκη – Πατερομιχελάκη.

stres n

Share

Επιστημονική Ημερίδα: "Παιδί, Διατροφή και Άσκηση" από το Δημοτικό Σχολείο Κολυμπαρίου και την Ο.Α.Κ.

O Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Κολυμβαρίου, σε συνεργασία με την Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης, σας προσκαλεί το Σάββατο, 25 Απριλίου, και ώρα 5 μ.μ. στο συνεδριακό χώρο της Ο.Α.Κ. στην 4η επιστημονική ημερίδα για την φετινή χρονιά, που θα ασχοληθεί με την διατροφή και την άσκηση στην παιδική ηλικία.

Στόχος της ημερίδας είναι να επισημάνει την σημαντικότητα της διατροφής και της άσκησης στην ζωή των παιδιών, τον ρόλο τους στην ανάπτυξή τους και στην ζωή τους μετέπειτα ως ενήλικες.

Ομιλητές:

Για το θέμα της διατροφής η κα. Γεωργία Πετράκη, διαιτολόγος – διατροφολόγος, απόφοιτος του τμήματος Διατροφής & Διαιτολογίας του Α.ΤΕΙ Θεσσαλονίκης.

Για το θέμα της άσκησης, η κα. Γεωργία Πρεβενά, καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού, απόφοιτος Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το θέμα της υγείας των παιδιών είναι καθοριστικό για την ζωή τους. Γι’ αυτό τον λόγο κρίνεται απαραίτητη η παρουσία των γονέων αλλά και των παιδιών.

Σας περιμένουμε για μία ακόμη επιμορφωτική συνάντηση που θα κλείσει με το καθιερωμένο πλέον κέρασμα και με ανταλλαγή απόψεων.

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος: Φωτεινή Ζουριδάκη

Η Γραμματέας: Λίτσα Τζεράνη

Share

erythros stauros o

Share

Share

 

Την τρίτη κατά σειρά συζήτηση με επίκεντρο προβληματισμού το ενεργειακό μέλλον της Κρήτης διοργανώνει η Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης (ΟΑΚ) με στόχο τη δημιουργία Συνεταιριστικής Εταιρίας Λαϊκής Βάσης.


Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Απριλίου στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος στις 10 π.μ., με παρέμβαση/ομιλία του κ. Γεώργιου Σταθάκη, Υπουργού Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού.

Πρόγραμμα:

10:30: “Συλλογικές μορφές δράσεις στις σημερινές κοινωνίες” (Δρ. Κωνσταντίνος Ζορμπάς, Γενικός Διευθυντής Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης).

10:50: Παρέμβαση/ομιλία του Δρ. Γεώργιου Σταθάκη, Υπουργού Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού.

11:10: “Νομικό πλαίσιο μορφών συνεργασίας ευρείας λαϊκής βάσης για την παραγωγή ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας” (Χριστίνα Περάκη, Προϊσταμένη Νομικής Υπηρεσίας Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης),

11:30: “Αποτελέσματα τεχνικοοικονομικών αναλύσεων για την αξιοποίηση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στην Κρήτη” (Ιωάννης Βουρδουμπάς, Καθηγητής Εφαρμογών, ΤΕΙ Κρήτης),

11:50: “Ανάλυση της περίπτωσης ίδρυσης και λειτουργίας της Ενεργειακής Συνεταιριστικής Εταιρίας στο Νομό Καρδίτσας, ως υπόδειγμα συλλογικής επιτυχημένης υλοποίησης” (Βασίλης Μπέλλης, Γενικός Διευθυντής Αναπτυξιακής Καρδίτσας “ANKA”).

Ερωτήσεις – Τοποθετήσεις

12:30: Διάλειμμα

13:00: Συζήτηση στρογγυλής τραπέζης για τη σημασία της συλλογικότητας και τα οφέλη για ολόκληρη την τοπική κοινωνία από τη λειτουργία συνεταιρισμού για την ενέργεια στον Νομό Χανίων. Συντονιστής Δρ. Κωνσταντίνος Ζορμπάς.

14:30: Κλείσιμο από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κισάμου & Σελίνου κ. Αμφιλόχιο.

Συνεργαζόμενοι Φορείς:

ΟΑΚ-Ινστιτούτο Θεολογίας και Οικολογίας, Περιφέρεια Κρήτης, Πολυτεχνείο Κρήτης, Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Κρήτης, Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Τμήμα Δυτικής Κρήτης, Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων, Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας Τμήμα Δυτικής Κρήτης, Oikosnet Europe, Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης, Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων και η Κοιν. Σ. Επ. «ΑΝΕΜΟΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ».

Share

Δημιουργία επαφών για συμπράξεις με εταίρους,
20 Απριλίου 2015, Αθήνα

 

Θέλετε να συμμετέχετε στο Erasmus+ αλλά δεν ξέρετε πώς να βρείτε ομάδες από το εξωτερικό;


Στις 20 Απριλίου 2015, η Ε.Μ.Σ. του Erasmus+ για τον τομέα "Νεολαία", διοργανώνει εκδήλωση με αντικείμενο τη Δημιουργία επαφών για συμπράξεις με εταίρους από το εξωτερικό

Στόχος της εκδήλωσης είναι φορείς/ οργανώσεις/ άτυπες ομάδες νέων να ενημερωθούν σχετικά με τους τρόπους που υπάρχουν για να βρουν εταίρους από το εξωτερικό και να δημιουργήσουν σχέσεις με αυτούς ώστε να υλοποιούν επιτυχημένα προγράμματα με υψηλή ποιότητα.

Στην εκδήλωση θα υπάρχουν εκπρόσωποι φορέων / ομάδων που έχουν υλοποιήσει προγράμματα στο Erasmus+ οι οποίοι θα μοιραστούν με τους συμμετέχοντες εμπειρίες και παραδείγματα, όπως π.χ. πρακτικά θέματα σχετικά με τους τρόπους επίλυσης οργανωτικών και διοικητικών ζητημάτων, καταμερισμός υποχρεώσεων, καλές πρακτικές κτλ.  

Η εκδήλωση απευθύνεται σε νέους, φορείς νεολαίας και όσους εργάζονται με νέους (1 εκπρόσωπος από κάθε ομάδα) οι οποίοι δεν έχουν εμπειρία στο Erasmus+ και αναζητούν τρόπους για εύρεση εταίρων και δημιουργία επαφών με ομάδες στο εξωτερικό.

Για την αποστολή της αίτησης και περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση, επισκεφτείτε την ιστοσελίδας www.erasmusplusyouth.gr

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αίτησης:  Τρίτη 07/04/2015
 

Share

5o ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ «ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΚΡΑΥΓΗ» για την καταπολέμηση της βίας κατά των γυναικών

Στις 29 Μαρτίου το Φεστιβάλ θα μεταφερθεί στην Κίσαμο για εκδήλωση σε συνεργασία με τον Φιλολογικό Σύλλογο Κισάμου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Κισάμου και ώρα 20.00 μ.μ.

Επίσημη προσκεκλημένη της εκδήλωσης θα είναι η Νεκταρία Μενδρινού (ποιήτρια), ενώ θα συμμετέχουν και ο Κώστας Κουτσουρέλης (ποιητής/ μεταφραστής/ διευθυντής του περιοδικού Νέο Πλανόδιον), η Χρυσή Πευκιανάκη (κοινωνική λειτουργός), η Έλενα Σταγκουράκη (μεταφράστρια/ κριτικός θεάτρου) και μέλη του Φιλολογικού Συλλόγου Κισάμου. 

Σας περιμένουμε!

Share

Share

Share

Share

Share

Τα Τμήματα Σχολικών Δραστηριοτήτων Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπ/σης Χανίων, η Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης, η ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ - Δήμος Χανίων και η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων διοργανώνουν Ημερίδες Βασικής Επιμόρφωσης για Διαθέσιμες Υπηρεσίες, Λειτουργικά Εργαλεία και Πρακτικές Λύσεις Διαμόρφωσης Οικολογικής Συνείδησης στα Σχολεία με την αμέριστη υποστήριξη συναφών με το Περιβάλλον Δημοτικών Υπηρεσιών των Δήμων Κισάμου, Πλατανιά και Χανίων και των οικολογικών σχολείων του Νομού μας.

Επίτιμοι Προσκεκλημένοι: Διεθνές Σχολικό Δίκτυο

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

10 Μαρτίου, Κολυμπάρι / 11 Μαρτίου, Χανιά 17:00-20:30


Share

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΟΛΥΜΒΑΡΙΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

¨Επαγγελματικός Προσανατολισμός και Οικογένεια: Ποιός προσανατολίζει ποιόν;¨ ¨Ποια σχολή να ακολουθήσω; Ποιό επάγγελμα μου ταιριάζει; Πως κινείται σήμερα η αγορά εργασίας;¨ 

Ερωτήματα και ανησυχίες των παιδιών μας. Εμείς σαν γονείς πώς μπορούμε να βοηθήσουμε στην "επιλογή" και πως μπορούμε να στηρίξουμε τα παιδιά μας;
Αυτό είναι το θέμα της 2ης επιστημονικής ημερίδας του συλλόγου μας, σε συνεργασία με την Ο.Α.Κ. το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 17.00 στο συνεδριακό χώρο της Ο.Α.Κ.

Ομιλητές, ικανοί να μας διαφωτίσουν θα είναι η Κα Πευκιανάκη Χρυσή και ο κος Βλαχάκης Ανδρέας – Νικόλαος. Η κα Πευκιανάκη είναι πτυχιούχος Κοινωνικής Θεολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών,της Κοινωνικής Εργασίας και Κοινωνικής Παιδαγωγικής της Ανώτατης Παιδαγωγικής σχολής Freiburg της Γερμανίας και της Συστημικής Θεραπείας και Θεραπείας Οικογένειας στο Εργαστήρι Διεύρυνσης Ανθρωπίνων Σχέσεων. Ο κος Βλαχάκης είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου,με μεταπτυχιακές σπουδές στην Αναπτυξιακή Ψυχολογία του πανεπιστημίου του Sussex του Ηνωμένου Βασιλείου.

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ – ΣΥΖΗΤΑΜΕ – ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ!!!!!!
Ευελπιστούμε την παρουσία σας στην ομιλία, καθώς επίσης και στην παράθεση ¨κεράσματος¨ που θα ακολουθήσει.

Για το Δ.Σ.

Η πρόεδρος                                                                                  Η γραμματέας

Ζουριδάκη Φωτεινή                                                                      Τζεράνη Λίτσα

 

Share

Share

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λουσακιών σε συνεργασία με το TEI Kρήτης διοργανώνουν εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα: Το Κλάδεμα της Αμπέλου (θεωρία και πρακτική) την Παρασκευή 20 - 02 - 2015 και ώρα  10:30 π.μ. στο Δημοτικό Σχολείο Λουσακιών

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

 

10:30 – 10:35   Καλοσώρισμα από τον Π.Σ.Λ.

10:35 – 11:30 Κλάδεμα διαμόρφωσης  και κλάδεμα καρποφορίας από τον κ. Γεώργιο Κολιοραδάκη, καθηγητή του εργαστηρίου Αμπελουργίας,  της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων ΤΕΙ Κρήτης.

11:31 – 13:30  Πρακτική εφαρμογή σε αμπελώνα κυπελλοειδή και γραμμικό από τον κ. Γεώργιο Κολιοραδάκη, καθηγητής του εργαστηρίου Αμπελουργίας, της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων ΤΕΙ Κρήτης.

 

 

                   

Share

Τίτλος εκδήλωσης: Γραμπούσια 2015 -  "Οι Πέτρες της Κισάμου" 

Φορέας εκδήλωσης: Σύλλογος Προβολής Κισάμου "Η Γραμπούσα", Δήμος Χανίων και Ένωση Πνευματικών Δημιουργών.

Ημερομηνία εκδήλωσης: 20/08/2015

Ώρα εκδήλωσης: 20:30

Τόπος εκδήλωσης: Γιαλί Τζαμισί

Περιγραφή εκδήλωσης: Ο Σύλλογος Προβολής Κισάμου "Η Γραμπούσα" σε συνεργασία με τον Δήμο Χανίων και την Ένωση Πνευματικών Δημιουργών θα πραγματοποιήσει κισαμίτικη βραδιά με θέμα «Οι Πέτρες της Κισάμου» στο Γιαλί Τζαμισί. Ομιλητής ο κ. Μανώλης Κογχυλάκης. Μουσική από το συγκρότημα των αδερφών Νταουντάκη. Χορός από το Σύλλογο «Ο Γηγενής».

Είσοδος ελεύθερη

Τηλ.επικοινωνίας:2822023963

Υπεύθυνος εκδήλωσης: Δεικτάκης Αθανάσιος

 

Grampoussia 2015 – “The stones of Kissamos”

Association of Kissamos Promotion “Grampoussa”, Municipality of Chania, Union of creators

20/08/2015, 20:30

Giali Tzamisi

Tribute night to Kissamos  (“The stones of Kissamos ”). Speech by Manolis Konchylakis. Music by the band of Ntaountakis brothers. Dance by the Association “Gigenis”.

Free Admission

2822023963

Diktakis Athanasios

Share

Τίτλος εκδήλωσης: Γραμπούσια 2015 - Τιμητική βραδιά στον Στέλιο Κουνελάκη

Φορέας εκδήλωσης: Σύλλογος Προβολής Κισάμου "Η Γραμπούσα" και "Κρητική Μούσα".

Ημερομηνία εκδήλωσης: 18/08/2014

Ώρα εκδήλωσης: 20:30

Τόπος Εκδήλωσης: Παραλία Γηπέδου Κισάμου, χώρος Κισαμίτικου Αύγουστου

Περιγραφή εκδήλωσης: Τιμητική βραδιά στον Στέλιο Κουνελάκη, Πρόεδρο της Ένωσης Πολιτιστικών Φορέων Επαρχίας Κισάμου και του Πολιτιστικού Συλλόγου Λουσακιών. Μουσική από το συγκρότημα του Αντώμη Μαρτσάκη. Χορός από το σύλλογο της Άλκηστης Ξηρουχάκη.

Είσοδος Ελεύθερη

Τηλ.επικοινωνίας:2822023963

Υπεύθυνος εκδήλωσης: Δεικτάκης Αθανάσιος

 

Grampoussia 2015 – Tribute night to Stelios Kounelakis

Association of Kissamos Promotion “Grampoussa”

18/08/2015, 20:30

Beach near court, Kissamos

Tribute night to Stelios Kounelakis, President of Union of Cultural Associations of the Providence of Kissamos and President of the Cultural Association of Loussakies. Music by Antonis Martsakis and his band. Dance by the club of Alkistis Ksirouchakis

Free Admission

2822023963

Diktakis Athanasios

 

Share

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΚΙΣΑΜΟΥ & ΣΕΛΙΝΟΥ

 

Σς προσκαλομε ες τήν παρουσίαση το βιβλίου «Βίος καί κολουθία το σίου καί θεοφόρου πατρός μν Νικηφόρου το Λεπρο», (κδοσις τς .Μ. Κισάμου & Σελίνου), πού θά πραγματοποιηθε τήν Κυριακή 4 ανουαρίου 2015 καί ρα 6.00 μ.μ. στό Τσατσαρωνάκειο Πολιτιστικό Πολύκεντρο τς Μητροπόλεως.

Τό Βιβλίο θά παρουσιάσει Πανοσιολογιώτατος ρχιμανδρίτης κ. Πρόδρομος Ξενάκης, πογραμματεύς τς ερς παρχιακς Συνόδου τς κκλησίας Κρήτης - μνογράφος, ποος θά ναπτύξει καί τό θέμα: « Θεοφανεία το σίου Νικηφόρου το Λεπρο στό σύγχρονο κόσμο».

μνους κ τς ερς κολουθίας το σίου Νικηφόρου θά ποδώσει Βυζαντινή Χορωδία το δείου τς . Μητροπόλεώς μας, πό τήν διεύθυνση το κ. Γεωργίου Χαχλάκη.

 

κ τς . Μητροπόλεως

 

Share

Share

Share

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 Η Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης (ΟΑΚ), σε συνεργασία με το Πνευματικό Κέντρο Χανίων, στο πλαίσιο των πνευματικών δραστηριοτήτων της στην πόλη των Χανίων, διοργανώνει Στρογγυλή Τράπεζα/Συζήτηση με θέμα:

 

«Υπάρχει απάντηση στην κρίση;».

 Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων την Κυριακή, 23 Νοεμβρίου 2014, ώρα 18:30. Στη Στρογγυλή Τράπεζα συμμετέχουν η Έμμυ Παπαβασιλείου, Μέλος του Διοικ. Συμβουλίου του Πνευματικού Κέντρου Χανίων, ο Δημ. Μιχελογιάννης, Περιφερειακός Σύμβουλος Κρήτης και ο Μιχ. Αεράκης, Καλλιτεχνικός Διευθυντής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κ.

 Μετά τις τοποθετήσεις θα ακολουθήσει συζήτηση.

 Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

 Συντονίζει ο Κωνσταντίνος Ζορμπάς, Γεν. Διευθυντής της ΟΑΚ.

 Ο Πρόεδρος                                                                      Ο Γενικός Διευθυντής

 

†Ο Κισάμου και Σελίνου                                                Κωνσταντίνος Ζορμπάς

Αμφιλόχιος

Share

Περισσότερα Άρθρα...

 1. Σεμινάριο κλαδέματος ελιών 5-12-2014 Π.Σ.Λουσακιών
 2. «Δημήτριος Μιχελογιάννης Σ/χης π.δ. Η συμβολή του Αρχείου του στη διατήρηση της Ιστορικής Μνήμης» στις 10/11/2014 στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων
 3. Ομιλία με θέμα: "Αρχαιοκαπηλίες των Γερμανών στην Ελλάδα επί κατοχής" στις 26/10/2014
 4. Ημερίδα με θέμα: "Ιστορία της Εκπαίδευσης στην Κρήτη" στις 13/10/2014 στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων
 5. Επιστημονική Ομιλία με θέμα: "Ροχαλητό: Πόσο αθώο είναι; Τρόποι αντιμετώπισης και θεραπεία" στις 22/10/2014
 6. Εκδήλωση για τη Μικρά Ασία στις 22/09/2014 στο Τσατσαρωνάκειο Πολιτιστικό Πολύκεντρο από την Ιερά Μητρόπολη Κισάμου & Σελίνου
 7. Ομιλία από την κ. Γαβριλάκη "Ο θυρεοειδής αδένας και οι παθήσεις του που αποτελούν μεγάλο πρόβλημα στη σύγχρονη εποχή" στις 10/09/2014 από τον Π.Σ. Φαλελιανιών
 8. Πνευματική Ομιλία στις 02/08/2014 στο Τσατσαρωνάκειο Πολιτιστικό Πολύκεντρο
 9. Ενημερωτικές Ημερίδες με θέμα "Ο Πολιτισμός ως εργαλείο ανάπτυξης" στις 13 & 14/12/2014 από την Π.Ε.Π.Σ.Υ.
 10. "ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΝΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ" στις 26/06/2014 από τον Π.Σ. Φαλελιανών "Η Δημιουργία"
 11. Πνευματική Εσπερίδα από τον Π.Σ. Δραπανιά στις 20/09/2014
 12. Αφιέρωμα στη μνήμη της Ασπασίας Μπικάκη από το Πνευματικό Κέντρο Περβολακίων - Σφακοπηγαδίου στις 02 & 03/08/2014 στο Σφακοπηγάδι
 13. 40+1 χρόνια από την επέτειο του Πολυτεχνείου από τον Π.Σ. Γραμβούσας στο Φαλδάμειο Οίκημα στις 16/11/2014
 14. Ημερίδα με θέμα:Μέθοδοι Βιώσιμης Διαχείρησης για την Ελαιοκαλλιέργεια στις Λουσακιές 16-6-2014
 15. Τιμητική Βραδιά στον Αντώνιο Χαρχαλάκη από τον Σύλλογο Προβολής Κισάμου "Η Γραμπούσα" στις 19/08/2014
 16. Ημερίδα για την "Παροχή πρώτων βοηθειών στο σχολικό περιβάλλον" στις 7/5/2014
 17. Εκδηλώση για τη νόσο Αλτσχάιμερ στην Κίσαμο στις 30/4/2014
 18. Ημερίδα με θέμα: "Προς μία Δημοκρατική Ευρώπη. Ουτοπία ή Πραγματικότητα;" στις 28/4/2014 από την Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης
 19. Επιστημονική Ημερίδα με θέμα "Οι ασθένειες και η λίπανση της ελιάς" στις 28/4/2014
 20. "Γνωριμία και Συνομιλία με την ποίηση της Βικτωρίας Θεοδώρου" στις 10-4-2014