Ομιλίες-Ημερίδες-Συνέδρια

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΟΛΥΜΒΑΡΙΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

¨Επαγγελματικός Προσανατολισμός και Οικογένεια: Ποιός προσανατολίζει ποιόν;¨ ¨Ποια σχολή να ακολουθήσω; Ποιό επάγγελμα μου ταιριάζει; Πως κινείται σήμερα η αγορά εργασίας;¨ 

Ερωτήματα και ανησυχίες των παιδιών μας. Εμείς σαν γονείς πώς μπορούμε να βοηθήσουμε στην "επιλογή" και πως μπορούμε να στηρίξουμε τα παιδιά μας;
Αυτό είναι το θέμα της 2ης επιστημονικής ημερίδας του συλλόγου μας, σε συνεργασία με την Ο.Α.Κ. το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 17.00 στο συνεδριακό χώρο της Ο.Α.Κ.

Ομιλητές, ικανοί να μας διαφωτίσουν θα είναι η Κα Πευκιανάκη Χρυσή και ο κος Βλαχάκης Ανδρέας – Νικόλαος. Η κα Πευκιανάκη είναι πτυχιούχος Κοινωνικής Θεολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών,της Κοινωνικής Εργασίας και Κοινωνικής Παιδαγωγικής της Ανώτατης Παιδαγωγικής σχολής Freiburg της Γερμανίας και της Συστημικής Θεραπείας και Θεραπείας Οικογένειας στο Εργαστήρι Διεύρυνσης Ανθρωπίνων Σχέσεων. Ο κος Βλαχάκης είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου,με μεταπτυχιακές σπουδές στην Αναπτυξιακή Ψυχολογία του πανεπιστημίου του Sussex του Ηνωμένου Βασιλείου.

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ – ΣΥΖΗΤΑΜΕ – ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ!!!!!!
Ευελπιστούμε την παρουσία σας στην ομιλία, καθώς επίσης και στην παράθεση ¨κεράσματος¨ που θα ακολουθήσει.

Για το Δ.Σ.

Η πρόεδρος                                                                                  Η γραμματέας

Ζουριδάκη Φωτεινή                                                                      Τζεράνη Λίτσα

 

Share

Share

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λουσακιών σε συνεργασία με το TEI Kρήτης διοργανώνουν εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα: Το Κλάδεμα της Αμπέλου (θεωρία και πρακτική) την Παρασκευή 20 - 02 - 2015 και ώρα  10:30 π.μ. στο Δημοτικό Σχολείο Λουσακιών

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

 

10:30 – 10:35   Καλοσώρισμα από τον Π.Σ.Λ.

10:35 – 11:30 Κλάδεμα διαμόρφωσης  και κλάδεμα καρποφορίας από τον κ. Γεώργιο Κολιοραδάκη, καθηγητή του εργαστηρίου Αμπελουργίας,  της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων ΤΕΙ Κρήτης.

11:31 – 13:30  Πρακτική εφαρμογή σε αμπελώνα κυπελλοειδή και γραμμικό από τον κ. Γεώργιο Κολιοραδάκη, καθηγητής του εργαστηρίου Αμπελουργίας, της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων ΤΕΙ Κρήτης.

 

 

                   

Share

Τίτλος εκδήλωσης: Γραμπούσια 2015 -  "Οι Πέτρες της Κισάμου" 

Φορέας εκδήλωσης: Σύλλογος Προβολής Κισάμου "Η Γραμπούσα", Δήμος Χανίων και Ένωση Πνευματικών Δημιουργών.

Ημερομηνία εκδήλωσης: 20/08/2015

Ώρα εκδήλωσης: 20:30

Τόπος εκδήλωσης: Γιαλί Τζαμισί

Περιγραφή εκδήλωσης: Ο Σύλλογος Προβολής Κισάμου "Η Γραμπούσα" σε συνεργασία με τον Δήμο Χανίων και την Ένωση Πνευματικών Δημιουργών θα πραγματοποιήσει κισαμίτικη βραδιά με θέμα «Οι Πέτρες της Κισάμου» στο Γιαλί Τζαμισί. Ομιλητής ο κ. Μανώλης Κογχυλάκης. Μουσική από το συγκρότημα των αδερφών Νταουντάκη. Χορός από το Σύλλογο «Ο Γηγενής».

Είσοδος ελεύθερη

Τηλ.επικοινωνίας:2822023963

Υπεύθυνος εκδήλωσης: Δεικτάκης Αθανάσιος

 

Grampoussia 2015 – “The stones of Kissamos”

Association of Kissamos Promotion “Grampoussa”, Municipality of Chania, Union of creators

20/08/2015, 20:30

Giali Tzamisi

Tribute night to Kissamos  (“The stones of Kissamos ”). Speech by Manolis Konchylakis. Music by the band of Ntaountakis brothers. Dance by the Association “Gigenis”.

Free Admission

2822023963

Diktakis Athanasios

Share

Τίτλος εκδήλωσης: Γραμπούσια 2015 - Τιμητική βραδιά στον Στέλιο Κουνελάκη

Φορέας εκδήλωσης: Σύλλογος Προβολής Κισάμου "Η Γραμπούσα" και "Κρητική Μούσα".

Ημερομηνία εκδήλωσης: 18/08/2014

Ώρα εκδήλωσης: 20:30

Τόπος Εκδήλωσης: Παραλία Γηπέδου Κισάμου, χώρος Κισαμίτικου Αύγουστου

Περιγραφή εκδήλωσης: Τιμητική βραδιά στον Στέλιο Κουνελάκη, Πρόεδρο της Ένωσης Πολιτιστικών Φορέων Επαρχίας Κισάμου και του Πολιτιστικού Συλλόγου Λουσακιών. Μουσική από το συγκρότημα του Αντώμη Μαρτσάκη. Χορός από το σύλλογο της Άλκηστης Ξηρουχάκη.

Είσοδος Ελεύθερη

Τηλ.επικοινωνίας:2822023963

Υπεύθυνος εκδήλωσης: Δεικτάκης Αθανάσιος

 

Grampoussia 2015 – Tribute night to Stelios Kounelakis

Association of Kissamos Promotion “Grampoussa”

18/08/2015, 20:30

Beach near court, Kissamos

Tribute night to Stelios Kounelakis, President of Union of Cultural Associations of the Providence of Kissamos and President of the Cultural Association of Loussakies. Music by Antonis Martsakis and his band. Dance by the club of Alkistis Ksirouchakis

Free Admission

2822023963

Diktakis Athanasios

 

Share

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΚΙΣΑΜΟΥ & ΣΕΛΙΝΟΥ

 

Σς προσκαλομε ες τήν παρουσίαση το βιβλίου «Βίος καί κολουθία το σίου καί θεοφόρου πατρός μν Νικηφόρου το Λεπρο», (κδοσις τς .Μ. Κισάμου & Σελίνου), πού θά πραγματοποιηθε τήν Κυριακή 4 ανουαρίου 2015 καί ρα 6.00 μ.μ. στό Τσατσαρωνάκειο Πολιτιστικό Πολύκεντρο τς Μητροπόλεως.

Τό Βιβλίο θά παρουσιάσει Πανοσιολογιώτατος ρχιμανδρίτης κ. Πρόδρομος Ξενάκης, πογραμματεύς τς ερς παρχιακς Συνόδου τς κκλησίας Κρήτης - μνογράφος, ποος θά ναπτύξει καί τό θέμα: « Θεοφανεία το σίου Νικηφόρου το Λεπρο στό σύγχρονο κόσμο».

μνους κ τς ερς κολουθίας το σίου Νικηφόρου θά ποδώσει Βυζαντινή Χορωδία το δείου τς . Μητροπόλεώς μας, πό τήν διεύθυνση το κ. Γεωργίου Χαχλάκη.

 

κ τς . Μητροπόλεως

 

Share

Share

Share

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 Η Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης (ΟΑΚ), σε συνεργασία με το Πνευματικό Κέντρο Χανίων, στο πλαίσιο των πνευματικών δραστηριοτήτων της στην πόλη των Χανίων, διοργανώνει Στρογγυλή Τράπεζα/Συζήτηση με θέμα:

 

«Υπάρχει απάντηση στην κρίση;».

 Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων την Κυριακή, 23 Νοεμβρίου 2014, ώρα 18:30. Στη Στρογγυλή Τράπεζα συμμετέχουν η Έμμυ Παπαβασιλείου, Μέλος του Διοικ. Συμβουλίου του Πνευματικού Κέντρου Χανίων, ο Δημ. Μιχελογιάννης, Περιφερειακός Σύμβουλος Κρήτης και ο Μιχ. Αεράκης, Καλλιτεχνικός Διευθυντής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κ.

 Μετά τις τοποθετήσεις θα ακολουθήσει συζήτηση.

 Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

 Συντονίζει ο Κωνσταντίνος Ζορμπάς, Γεν. Διευθυντής της ΟΑΚ.

 Ο Πρόεδρος                                                                      Ο Γενικός Διευθυντής

 

†Ο Κισάμου και Σελίνου                                                Κωνσταντίνος Ζορμπάς

Αμφιλόχιος

Share

AFISA LOUSAKIES (1).pdf

Share

Το ΓΑΚ- Ιστορικό Αρχείο Κρήτης, η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, ο Δήμος Χανίων και ο Σύλλογος «Φίλοι του Ιστορικού Αρχείου Κρήτης» συνδιοργανώνουν τη Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 19.30 εκδήλωση με θέμα:

«Δημήτριος Μιχελογιάννης Σ/χης π.δ. Η συμβολή του Αρχείου του στη διατήρηση της Ιστορικής Μνήμης»

 

Στην εκδήλωση θα απευθύνουν χαιρετισμό οι συνδιοργανωτές και θα ομιλήσουν: ο Δημήτρης Νικολακάκης με θέμα «Δημήτριος Μιχελογιάννης, ο Στρατιωτικός, ο Αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης, ο Άνθρωπος» και ο Κωνσταντίνος Φουρναράκης με θέμα «Το Αρχείο Μιχελογιάννη στο Ιστορικό Αρχείο Κρήτης». Παρέμβαση θα κάνει ο Σήφης Δ. Μιχελογιάννης.

Share

Share

 Hμερίδα  με θέμα "Ιστορία της Εκπαίδευσης στην Κρήτη" πραγματοποιείται τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014, στις 19:00, στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων. Στην ημερίδα συμμετέχει το ΕΠΑ.Λ Κισάμου με την Εικονική Επιχείρηση "Ον - ΦυσικΌΝ αφέψημα" με συντονίστρια την κ. Αικ. Χαντζιάρα.
 

Η ημερίδα διοργανώνεται στο πλαίσιο εορτασμού των "100 χρόνων (1914-2014) εκπαιδευτικής μετάβασης από τη νομοθεσία της Κρητικής Πολιτείας στη νομοθεσία του Ελληνικού Κράτους" και των εγκαινίων  του νεόδμητου κτιρίου που θα στεγάσει τις διοικητικές υπηρεσίες της Δ/θμιας Εκπ/σης Χανίων στην οδό Γκερόλα αρ.50.

Κοινοποιούμε την αφίσσα καθώς και το πρόγραμμα της ημερίδας.


Share

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισάμου, σε συνεργασία με τον Δήμο Κισάμου, την Κοινωφελή Επιχείρηση και την Ιερά Μητρόπολη Κισάμου & Σελίνου, σας προσκαλούν στην επιστημονική ομιλία με θέμα: "Ροχαλητό: Πόσο αθώο είναι; Τρόποι αντιμετώπισης και θεραπεία" την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου και ώρα 6:30 μ.μ. στο Φαλδάμειο ΄Ιδρυμα.

Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι οι ιατροί: 

Όλγα Βουλγαράκη - Αθανασάκη (πνευμονολόγος)

Ειρήνη Σχοινιωτάκη - Ψαράκη (ΩΡΛ)

Γεώργιος Τσουρής (ακτινοδιαγνώστης)

Στόχος είναι η ενημέρωση από εξειδικευμένους ιατρούς για το πρόβλημα που αφορά πολύ μεγάλο μέρος των πολιτών και η επιστημονική καθοδήγηση για την αντιμετώπισή του. Στο τέλος της εκδήλωσης θα διατεθεί χρόνος στο κοινό για ερωτήσεις.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος: Γιώργος Αννουσάκης

Ο Γεν. Γραμματέας: Ξενοφών Ξηρουχάκης

Share

Share

Share

OIKOYMENIKON ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΚΙΣΑΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕΛΙΝΟΥ

 

 

Πνευματική Ομιλία

 

Εκ της Ι. Μητροπόλεως Κισάμου & Σελίνου ανακοινώνεται ότι το εσπέρας του Σαββάτου, 2 Αυγούστου και ώρα 8.00μ.μ., εις την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του «Τσατσαρωνάκειου» Πολύκεντρου της Μητροπόλεως, Κίσαμος, θα πραγματοποιηθεί ομιλία υπό του Πανοσιολογιωτάτου Καθηγουμένου της Ι. Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου κ. Εφραίμ, με θέμα: «Το Άγιον Όρος και η Θεομητορική παρουσία». Η ομιλία θα διανθιστεί με επίκαιρους Ύμνους, τους οποίους θα αποδώσει η Βυζαντινή Χορωδία του Ωδείου της Ι. Μητροπόλεως. Η συμμετοχή μας στην όμορφη και ωφέλιμη αυτή πνευματική εσπερίδα, μπορεί να αποβεί θαυμάσια ευκαιρία για ουσιαστική προσέγγιση του προσώπου της Κυρίας Θεοτόκου και της επικείμενης μεγάλης εορτής της Κοιμήσεώς Της.

Εκ της Ι. Μητροπόλεως

Share

Πρόσκληση

 

Η Αναπτυξιακή Ηρακλείου, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης και η Παγκρήτια Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων (ΠΕΠΣΥ) διοργανώνουν δύο (2) ενημερωτικές ημερίδες για τους Πολιτιστικούς Συλλόγους και τα Σωματεία της Κρήτης με θέμα «Ο πολιτισμός ως εργαλείο ανάπτυξης».

Σκοπός των τοπικών δράσεων ενημέρωσης είναι η ενεργοποίηση των πολιτιστικών συλλόγων, σωματείων και των πολιτιστικών φορέων και η δικτύωση τους με το πρόγραμμα διαπεριφερειακής συνεργασίας «Νήσων Περίπλους: Ο Πολιτισμός ως εργαλείο ανάπτυξης της νησιωτικής Ελλάδας» καθώς και η διερεύνηση μίας σειράς θεμάτων που αφορούν τους εμπλεκόμενους στον τομέα του πολιτισμού όπως χρηματοδοτικές πηγές, ευρωπαϊκά προγράμματα για τον πολιτισμό,  θέματα εσωτερικής οργάνωσης και λειτουργίας, φορολογικά, ασφαλιστικά και νομικά ζητήματα.

Στόχος είναι οι  Πολιτιστικοί Φορείς της Κρήτης μέσω των κατάλληλων ενεργειών να προετοιμαστούν για το ευρύτερο περιβάλλον στο οποίο καλούνται να λειτουργήσουν, να δικτυωθούν μεταξύ τους  και να γίνουν πρότυπο οργάνωσης , λειτουργίας και συνεργασίας.

Οι ημερίδες, οι οποίες θα έχουν κοινή θεματολογία,  θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014 στο Μουσείο Ν. Καζαντζάκη Μυρτιά Πεδιάδος και την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014 στο Πολιτιστικό κέντρο της Ι. Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου, Αντωνίου Γιάνναρη 2,  Χανιά, από τις 10.00 – 15:30.  

Πληροφορίες εκδηλώσεων: Μυρτιάς 6945290329, Χανίων 6973387268 και στην Διεύθυνση  pepsy.gr

Για την μεταφορά των εκπροσώπων των συλλόγων του Λασιθίου  στη Μυρτιά  θα δρομολογηθεί λεωφορείο με επιβίβαση στη Σητεία – Ιεράπετρα - Άγιο Νικόλαο. Τηλ. επικοινωνίας 6936199968 – 2843029013. Για την μεταφορά των εκπροσώπων των συλλόγων του Ρεθύμνου  στα Χανιά θα δρομολογηθεί λεωφορείο από το Ρέθυμνο. Τηλ. επικοινωνίας 6945318718. Μετά το τέλος των εργασιών, με την φροντίδα των υπευθύνων τα λεωφορεία θα επιστρέψουν τους εκπροσώπους στην αφετηρία τους.

Οι  ενημερωτικές δράσεις είναι δωρεάν, όπως και η μεταφορά με το λεωφορείο και η ξενάγηση στο Μουσείο Ν. Καζαντζάκη.  

Για την πληρέστερη ενημέρωσή σας αποστέλλουμε συνημμένα το πρόγραμμα της συνάντησης.

Η συμμετοχή σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

 

                                                              Με εκτίμηση

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.                                              Ο Πρόεδρος της Π.Ε.Π.ΣΥ.

Αναπτυξιακής Ηρακλείου

 

 

Ρούσσος Κυπριωτάκης                                          Τίτος Κοκολάκης

 

Διαπεριφερειακή Συνεργασία «Νήσων Περίπλους»:

«Ο Πολιτισμός ως Εργαλείο Ανάπτυξης»

 

 

 

Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014                                        Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

 

Μουσείο Ν. Καζαντζάκη                                       Πολιτιστικό κέντρο Ι. Μητρόπολης

Μυρτιά Πεδιάδος                                                    Κυδωνίας και Αποκορώνου

                                                                                    Αντωνίου Γιάνναρη 2,  Χανιά

                              

Πρόγραμμα Ενημερωτικών Ημερίδων

 

10:00 -10:30: Καλωσόρισμα από τον Πρόεδρο της Αναπτυξιακής Ηρακλείου ΑΑΕ ΟΤΑ, κ. Ρούσσο Κυπριωτάκη και τον Πρόεδρο της Παγκρήτιας Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων, κ. Τίτο Κοκολάκη

10:30 – 11:00: «Ο Πολιτισμός ως εργαλείο Ανάπτυξης της Νησιωτικής Ελλάδας» Δίκτυο Αναπτυξιακών Εταιριών Νησιωτικής Ελλάδος Νήσων Περίπλους. κ. Δήμητρα Καμπέλη, Υπεύθυνη Έργου, Αναπτυξιακή Ηρακλείου ΑΑΕ ΟΤΑ 

11:00 -11:30: "Τοπική ανάπτυξη μέσω της δημιουργικής οικονομίας" κ. Μάγια Σπανουδάκη, Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης

11:30 – 12:00: Παρουσίαση Προγράμματος "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ 2014-2020" της Ευρωπαϊκής  Επιτροπής, το οποίο χρηματοδοτεί τον πολιτιστικό και δημιουργικό τομέα, κ. Ειρήνη Κομνηνού, Προϊσταμένη του Τμήματος Ευρωπαϊκής Ένωσης της  Δ/νσης Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης του ΥΠΠΟΑ και υπεύθυνη του Γραφείου "Δημιουργική Ευρώπη" Ελλάδας

12:00 - 12:30: Διοικητική και λειτουργική οργάνωση Πολιτιστικών Συλλόγων και Σωματείων”,

κ. Σπύρος Επιτροπάκης, Διευθυντής Κοινωνικής Μέριμνας Περιφέρειας Κρήτης. Οικονομολόγος - Συστημικός

12:30– 13:00: “Παραστατικά - Φορολογία Εισοδήματος – Φ.Π.Α. Πολιτιστικών Συλλόγων και Σωματείων”

Εισηγητής Μυρτιά: Παύλος Μπαριτάκης, Πρόεδρος της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ηρακλείου   

Εισηγητής Χανιά: Κωνσταντίνος Σταυρουλάκης, Πρόεδρος του Συλλόγου Αδειούχων Λογιστών - Φοροτεχνικών  Νομού Χανίων  

13:00 –13:30: Διάλειμμα Καφέ 

13:30 –14:00: “Ασφαλιστικά θέματα σε σχέση με την υλοποίηση πολιτιστικών προγραμμάτων και δράσεων από Συλλόγους και Σωματεία “

Εισηγητής : Στέλεχος του Υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας 

14:00 – 14:30: “Νομικό πλαίσιο για  Πολιτιστικούς Συλλόγους και Σωματεία”, κ. Γιάννης Λεβέντης, Δικηγόρος

14:30 –15:00: “Διεθνής Πρωτοβουλία «Τα Όμορφα χωριά», μια ολοκληρωμένη προσέγγιση”,  κ. Χάρης Ροδιτάκης, πρώην Δήμαρχος Επισκοπής    

15:00 – 15:30: Ερωτήσεις - Συζήτηση 

15:30 –16:30: Σύντομη Παρουσίαση  και Ξενάγηση στο Μουσείο Ν. Καζαντζάκης

 

Πληροφορίες: pepsy.gr,  τηλ.: 6945290329

 

 

 

 

 

               

 

 

 

 

Share

ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φαλελιανών "Η Δημιουργία", σας προσκαλεί την Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014 και ώρα 7:30 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου στο Κολένι Κισσάμου σε ανοιχτή συζήτηση για την Παγκόσμια μέρα κατά των ναρκωτικών, με τους ειδικούς:
κ. Θεοδωρογλάκη Δημήτρη Διοικητή του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων
κ. Μαυριδάκη Αντώνη, ΔΡ.Ψυχίατρος- Ψυχοθεραπευτής.
Σας προσκαλούμε να καταθέσετε τα ερωτήματά σας και τους προβληματισμούς σας για τον κίνδυνο που ελλοχεύει για κάθε Παιδί, τα Παιδιά μας, και να ενημερωθείτε από τους προσκεκλημένους μας για την έκταση του προβλήματος και την πρόληψη και αντιμετώπισή του απ' όλους μας, συμβάλλοντας έτσι, όσο το δυνατόν μπορούμε, στην εξάλειψή του!
Εκ του Δ/Σ

 

Share

Τίτλος εκδήλωσης: Πνευματική Εσπερίδα

Φορέας εκδήλωσης: Εκπολιτιστικός & Αναπτυξιακός Σύλλογος Δραπανιά Κισάμου

Ημερομηνία εκδήλωσης: 20/09/2014

Ώρα εκδήλωσης: 20:30

Τόπος εκδήλωσης: Ενοριακό Κέντρο Ι.Ν. Αγ. Νικολάου, Δραπανιάς

Περιγραφή εκδήλωσης: Ομιλία από την Πνευμονολόγο, Ιατρό, κ. Όλγα Βουλγαράκη - Αθανασάκη με θέμα "Ροχαλητό, αθώος θόρυβος ή καμπανάκι κινδύνου;" και Βράβευση των Φοιτητών του πρώην δήμου Μηθύμνης Σχ. έτους 2013 - 2014.

Ελεύθερη Είσοδος

Τηλ. Επικοινωνίας: 6972977090

Υπεύθυνος εκδήλωσης: Γεωργουλάκη Καλλιόπη

 

 

 

Share

Τίτλος εκδήλωσης: Αφιέρωμα στη μνήμη της Ασπασίας Μπικάκη

Φορέας εκδήλωσης: Πνευματικό Κέντρο Περβολακίων - Σφακοπηγαδίου "Η Αναγέννηση", 

Ημερομηνία εκδήλωσης:02 &03/08/2014

Τόπος εκδήλωσης: Σφακοπηγάδι  Κισάμου

Περιγραφή εκδήλωσης: 02/08/2014 και ώρα 21.00 Εγκαίνια Έκθεσης Έργων της Ασπασίας Μπικάκη. Ακολουθεί σχετική ομιλία.

03/08/2014 Μνημόσυνο Ασπασίας Μπικάκη στον Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου Σφακοπηγαδίου. Θα ακολουθήσει ολιλία για την προσφορά της Ασπασίας Μπικάκη στην λαϊκή τέχνη και την πολιτιστική παράδοση του τόπου μας.

Ελεύθερη Είσοδος 

Υπεύθυνος εκδήλωσης: Παπαγιαννάκης Νίκος

 

 

Share

Περισσότερα Άρθρα...

 1. 40+1 χρόνια από την επέτειο του Πολυτεχνείου από τον Π.Σ. Γραμβούσας στο Φαλδάμειο Οίκημα στις 16/11/2014
 2. Ημερίδα με θέμα:Μέθοδοι Βιώσιμης Διαχείρησης για την Ελαιοκαλλιέργεια στις Λουσακιές 16-6-2014
 3. Τιμητική Βραδιά στον Αντώνιο Χαρχαλάκη από τον Σύλλογο Προβολής Κισάμου "Η Γραμπούσα" στις 19/08/2014
 4. Ημερίδα για την "Παροχή πρώτων βοηθειών στο σχολικό περιβάλλον" στις 7/5/2014
 5. Εκδηλώση για τη νόσο Αλτσχάιμερ στην Κίσαμο στις 30/4/2014
 6. Ημερίδα με θέμα: "Προς μία Δημοκρατική Ευρώπη. Ουτοπία ή Πραγματικότητα;" στις 28/4/2014 από την Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης
 7. Επιστημονική Ημερίδα με θέμα "Οι ασθένειες και η λίπανση της ελιάς" στις 28/4/2014
 8. "Γνωριμία και Συνομιλία με την ποίηση της Βικτωρίας Θεοδώρου" στις 10-4-2014
 9. "Η Εκπαίδευση των γονέων στη διαμόρφωση σωστών διατροφικών συνηθειών των παιδιών τους" στις 6-4-2014
 10. Ομιλία - Πνευματική Εσπερίδα από την Ιερά Μητρόπολη Κισάμου & Σελίνου στις 26 Φεβρουαρίου 2014
 11. Επιμορφωτική Συνάντηση στο 4ο Νηπιαγωγείο Κισάμου στις 5-2-2014
 12. Ενημερωτική Συνάντηση από τον Σύλλογο Γονέων του 4ου Νηπιαγωγείου Κισάμου στις 9-2-2014
 13. Ημερίδα για το Διαδίκτυο από την Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης στις 8-2-2014
 14. Ενημερωτική Εκδήλωση από το Νέο Εμπορικό Σύλλογο Κισάμου στις 14-2-2014
 15. Ημερίδα με θέμα "Τα κοινωνικά δεδομένα που συμβάλλουν στο γεγονός της αυτοχειρίας" στις 7-2-2014
 16. Εκδήλωση με θέμα:οι κίνδυνοι στα τρόφιμα Καλλεργιανά 27-11-2013
 17. Εκδήλωση στη μνήμη του Στυλιανού Φαλδαμή 25-11-2013
 18. Εσπερίδα για την ελαιοκαλιέργεια στη Ορθόδοξη Ακαδημία Κολυμβαρίου 9-10-2013
 19. Γνωριμία με τους συγγραφείς του Δήμου Κισάμου 15-12-2013
 20. Ημέρα Προσευχής για το Περιβάλλον στη εκκλησία Αγ.Γεωργίου Πύργος 1-9-2013