ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Δήμος Πλατανιά ως εταίρος της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «ΚΥΔΩΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ» σε συνεργασία με το Δήμο Κισάμου, την Κοινωφελή Επιχείρηση Δ. Κισάμου και το Νέο Εμπορικό Σύλλογο Κισάμου, προσκαλούν τις επιχειρήσεις της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Κισάμου την Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015 και ώρα 17:00 μ.μ στο Τσατσαρωνάκειο Ίδρυμα της Ιεράς Μητροπόλεως Κισσάμου & Σελίνου να συμμετάσχουν στην ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ που πραγματοποιείται στα πλαίσια δικτύωσης με τοπικούς συντελεστές  της Δράσης 2, της Πράξης «Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση (Τοπ.Σ.Α.) «Κύδων Δρόμοι Απασχόλησης».

Οι ωφελούμενοι της Πράξης διαθέτουν εργασιακή εμπειρία και έχουν συμμετάσχει σε δράσεις επαγγελματικής συμβουλευτικής και κατάρτισης σε τομείς αιχμής για την τοπική οικονομία, μεταξύ άλλων και σε τομείς τουρισμού, επισιτισμού και εξυπηρέτησης πελατών.
Το συντονισμό της διαδικασίας συνεντεύξεων υποστηρίζουν σύμβουλοι με εμπειρία στο αντικείμενο ενώ παρόντες θα είναι και ειδικοί σύμβουλοι (facilitators) για τη παρουσίαση της μεθοδολογίας δικτύωσης επιχειρήσεων (learning Network) που εφαρμόζεται από το πρόγραμμα και έχει ως στόχο την επίλυση κοινών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις.  

Παρακαλούμε να συμπληρώσετε τη συνημμένη αίτηση συμμετοχής στην Ημέρα Καριέρας και να την αποστείλετε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η εκδήλωση είναι μια ιδανική ευκαιρία για τις τοπικές επιχειρήσεις να γνωρίσουν τους ωφελούμενους - άνεργους του προγράμματος και να επωφεληθούν από το επιδοτούμενο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ που τρέχει την περίοδο αυτή και αφορά αποκλειστικά τους παραπάνω ωφελούμενους.
Σκοπός του Δήμου Πλατανιά, του Δήμου Κισάμου, της Κοινωφελούς Επιχείρησης και του Νέου Εμπορικού Συλλόγου Κισάμου  είναι η εκδήλωση αυτή να αποτελέσει «γέφυρα σύζευξης» των νέων ανθρώπων και των επιχειρήσεων, έτσι ώστε να αποκομίσουν πρακτικά οφέλη και οι δύο πλευρές.
H συμμετοχή επιχειρήσεων και ανέργων  στην Ημέρα Καριέρας είναι δωρεάν.
Η υλοποίηση της ημερίδας χρηματοδοτείται από την Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΚΥΔΩΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ» και στα πλαίσια των Πράξεων της δράσης 7: «Τοπικά σχέδια για την απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας» της Κατηγορίας Παρέμβασης 1: Ενεργητικές πολιτικές απασχόλησης, του Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας 3 «Διευκόλυνση της πρόσβασης στην Απασχόληση» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» 2007-2013.


Share

powered by contentmap