ΠΡΟΓΡΑΜΜA

 

Εορτασμού της Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821

 

Α. ΓΕΝΙΚΑ

1. Γενικός σημαιοστολισμός των Δημοσίων Καταστημάτων ΝΠΔΔ και ΙΔ, από την 8η πρωινή ώρα της 23ης  Μαρτίου και μέχρι τη δύση του ηλίου της 25ης Μαρτίου 2015.

2. Φωταγώγηση όλων των Δημοσίων και Δημοτικών καταστημάτων,των καταστημάτων ΝΠΔΔ και των Τραπεζών, κατά τις βραδινές ώρες της 24ης  και 25ης Μαρτίου 2015.

 

Β. ΕΙΔΙΚΑ

 

ΤΡΙΤΗ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

 

1. Εορταστικές εκδηλώσεις και ομιλίες στα εκπαιδευτήρια του Δήμου μας με ευθύνη των Δ/ντων και των Προϊσταμένων των σχολείων.

 2. Κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της πόλης από αντιπροσωπείες μαθητών με επικεφαλείς τους δασκάλους και τους καθηγητές τους.

 

Ώρα 18:00 μ.μ. πανηγυρικός εσπερινός στον Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

ΤΕΤΑΡΤΗ  25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

 

 

1. Ώρα 06:30 π.μ, η Φιλαρμονική  του Δήμου  Κισάμου & της Ιεράς Μητρόπολης Κισάμου & Σελίνου και χορωδία από κατοίκους της πόλης, θα τραγουδήσουν το εωθινόν στην πόλη της Κισάμου.  (*)

2. Ώρα 07:00 π.μ. θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες των εκκλησιών.

3. Θεία λειτουργία στο Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

4. Ώρα 10:15 π.μ. επίσημη  δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό  για την Εθνική Εορτή και ομιλία για τη σημασία της επετείου από τον κ. Σπανουδάκη Αντώνιο Διευθυντή του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κισσάμου.

5. Ώρα 11:30 π.μ. επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο της πόλης στην πλατεία Τζανακάκη, κατάθεση στεφάνων, τήρηση ενός λεπτού σιγής, Εθνικός Ύμνος από την Φιλαρμονική Δήμου Κισσάμου & της Ιεράς Μητρόπολης Κισσάμου & Σελίνου.

6. Ώρα 12:00 π.μ. παρέλαση τμημάτων μαθητών,συλλόγων και σωματείων στην  οδό Σκαλίδη παρουσία των αρχών της πόλης. Την παρέλαση θα συνοδεύσει η Φιλαρμονική του  Δήμου Κισσάμου & της Ιεράς Μητρόπολης Κισσάμου& Σελίνου.

7. Θα ακολουθήσουν Κρητικοί χοροί από χορευτικά συγκροτήματα στην πλατεία Τζανακάκη.

8.  Ώρα 19:00  μ.μ Λαμπαδηδρομία από μαθητές στην πόλη της Κισσάμου. (*)

(Επισημαίνουμε στους γονείς ότι  η συμμετοχή στη λαμπαδηδρομία πολύ μικρών μαθητών δημιουργεί προβλήματα τάξεως και ασφάλειας και πρέπει να αποφεύγεται)

Προσκαλούνται οι Αρχές της πόλης, οι Σύλλογοι, τα Σωματεία και όλοι οι κάτοικοι να συμμετάσχουν στον εορτασμό της μεγάλης Εθνικής Εορτής μας.

ΤΕΛΕΤΑΡΧΗΣ: Ορίζεται  ο κ. Μπατουδάκης Μιχάλης, Διευθυντής του 2ου Δημοτικού  Σχολείου Κισσάμου.

Τη Φιλαρμονική Δήμου Κισσάμου & της Ιεράς Μητρόπολης Κισσάμου & Σελίνου θα διευθύνει ο κ. Κουτσογιαννάκης Σπυρίδων , Αρχιμουσικός.

 

 

(*) Σημείωση: όσοι κάτοικοι επιθυμούν να συμμετέχουν στο εωθινόν να βρίσκονται ώρα 06:30 π.μ της 25ης Μαρτίου 2015 στο Δημαρχείο Κισσάμου.

 

(*) Σημείωση: όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στη  Λαμπαδηδρομία να βρίσκονται ώρα 19:00 μ.μ. της 25ης Μαρτίου 2015  στο Δημαρχείο Κισσάμου.

 

 

Το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου παρακαλείται για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας στο χώρο της παρέλασης.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΙΣΑΜΟΥ

 

 

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΤΑΘΑΚΗΣ

 

 

Share

powered by contentmap