Το αίμα είναι ένα αγαθό που όλοι το έχουμε,
όλοι το χρειαζόμαστε, αλλά ούτε πουλιέται ούτε αγοράζεται, μόνο δωρίζετε.
Η Ιερά Μητρόπολη Κισαμου & Σελίνου, ο Δήμος Κισαμου, η Κοινωφελής Επιχείρηση ,ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φαλελιανων ¨Η Δημιουργία¨, ο Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισάμου ,η Νεολαία Κισαμου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γραμβούσας ,ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέων Μαλαθύρου, οι Νέοι Ορίζοντες και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λουσακιών, καλούν όλο τον κόσμο στην *Εθελοντική Αιμοδοσία* που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012 και ώρες 10.00-13.00 στο Κέντρο Υγείας Κισαμου.
Η Αιμοδοσία είναι τελείως ανώδυνη, διαρκεί λίγα λεπτά της ώρας και ο φόβος είναι αδικαιολόγητος
Γνωρίζοντας τη βαθιά ευαισθησία σας, σας καλούν να βοηθήσετε μεταφέροντας το μήνυμα στην οικογένεια σας, σε γνωστούς και φίλους, παρακινώντας τους να αφιερώσουν 10΄ λεπτά από το χρόνο τους.
Επειδή ο εθελοντισμός είναι πολιτισμός και παιδεία και η εθελοντική προσφορά αίματος είναι η υψίστη μορφή του, αρχίζουμε μια προσπάθεια εθελοντικής αιμοδοσίας , για να αυξήσουμε τους υγιείς αιμοδότες και να τους παρακινήσουμε να κάνουν συνείδηση τον εθελοντισμό και να καταλάβουν ότι το πρόβλημα του άλλου σήμερα μπορεί να γίνει δικό μας αύριο.
Θα πρέπει λοιπόν να γνωρίζετε ότι η βοήθειά σας επιστρέφει σε σας τις οικογένειές σας και τους φίλους σας.
Διότι η προσφορά αίματος είναι Πολιτισμός και Αλληλεγγύη ,
είναι Ανθρωπιά

Πληρ: Μαρακάκη Βίκυ
Τηλ: 2822340222
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Share

powered by contentmap