Το 'Πανεπιστήμιο των Ορέων' θα βρίσκεται σε περιοχές του Δήμου Πλατανιά την ερχόμενη Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου και συγκεκριμένα:
• Στο Δημοτικό Κατάστημα Αλικιανού στις 9.30 π.μ.: Η Κινητή Μονάδα Οφθαλμολογίας της Κλινικής του ΠΑ.Γ.Ν.Η. και του ΒΕΜΜΟ, με επικεφαλής τον καθηγητή Ιωάννη Παλλήκαρη και με τις Κλινικές της Τοξικολογίας με υπεύθυνο τον καθ. Αρη Τσατσάκη, της Ατομικής και Οικογενειακής Υποστήριξης με υπεύθυνο τον καθ. Νικόλαο Παρίτση και της Ακτινολογίας με υπεύθυνο τον ειδ. μοριακής απεικόνισης κ. Κ. Ψαθάκη, θα εξετάσουν τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής .
• Στο περιφερειακό ιατρείο Βουκολιών στις 9.30 π.μ.: Η Νευροχειρουργική Κλινική  με υπεύθυνο τον καθ. Αντ. Βάκη και η Ωτορινολαρυγγολογική με υπεύθυνο τον επ. Α’, κ. Ε. Προκοπάκη, με τις ομάδες τους, θα εξετάσουν τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.
• Καφενείο Γυναικών στα Παλαιά Ρούματα στις 5 μ.μ.: Στην τοπική κοινότητα Παλαιών Ρουμάτων, στο καφενείο του Μανώλη Κατζάκη, ο καθ. της Παιδαγωγικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Κρήτης, κ. Δημήτρης Καραγιώργος και η κα Βαρβάρα Τερζάκη, μαζί και η ομάδα των εθελοντριών του ΠτΟ, τον Σύλλογο Γυναικών  του χωριού, θα συναντηθούν και θα συνομιλήσουν για την Αποστολή Πηνελόπη Gandhi 'Η Ιερή τέχνη της Υφαντικής στην Κρήτη σήμερα' καθώς επίσης και για θέματα λαϊκής παράδοσης και οικονομίας μικρής κλίμακας.
• Καφενείο Ανδρών στον Ντερέ, επίσης την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου, στις 7 μ.μ.: Στο καφενείο του Στυλιανού Ντουντουλάκη θα συναντηθούν οι άνδρες της περιοχής και θα συνομιλήσουν  με τον  καθ. κ. Ιωάννη Παλλήκαρη και τους  καθηγητές του Πανεπιστημίου Κρήτης για φλέγοντα θέματα του καιρού μας.

ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΠΑΡΙ
Τέλος, τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου στο περιφερειακό ιατρείο Κολυμπαρίου, στις 9.30 π.μ., η Κλινική Γενικής Ιατρικής, με υπεύθυνο τον καθ. κ Χ. Λιονή, με την ομάδα του, θα εξετάσουν τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.

Share