Κάνομε γνωστό στα μέλη συναδέλφους μας που έκαναν την διαδικασία διεκπεραίωσης των τιμοκαταλόγων (καρτέλες) για το 2012, και που οι αριθμοί στις αποδείξεις πληρωμής τους είναι:

  1. 1.Για το παράβολο της ΣΕΕΔΔΕ από 11301 έως 11314.
  2. 2.Για την απόδειξη πληρωμής των καρτελών από 1 έως 14, ότι οι καρτέλλες τους είναι έτοιμες και η Πρόεδρος τις έχει αφήσει στο Γ ραφείο CRAPHICA της κ. Γ. Λυκάκη, απ' όπου μπορούν να τις παραλάβουν.

Σύντομα θα είναι έτοιμες οι καρτέλες και των άλλων μελών μας, και μέχρι τέλος του μήνα θα προωθηθούν και αυτές που συμπληρώνονται αυτές τις μέρες.

Σημειώνουμε ότι: Όσοι συνάδελφοι έχουν εκκρεμότητες με την πυρασφάλεια τους να σπεύσουν να τις τακτοποιήσουν και να μας παραδώσουν αντίγραφο. Ο ΕΟΤ δεν διεκπεραιώνει τιμοκαταλόγους χωρίς πυρασφάλεια σε ισχύ.

Επίσης, για το ΤΕΒΕ στο οποίο επρόκειτο να ενταχθούν... υποχρεωτικά (!) τα συγκροτήματα πάνω από 5 δωμάτια και που η ισχύ τους θα ξεκινούσε από την 1-7-2012, δεν έχει μέχρι στιγμής αποσαφηνιστεί τίποτε, και στο ΤΕΒΕ δεν έχει πάει ακόμα καμία εγκύκλιος!

Πιστεύουμε ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα έχουν απαντηθεί οι επιστολές διαμαρτυρίας που απέστειλαν στον νέο Υπουργό και στους νέους βουλευτές, τόσο η Ομοσπονδία "ΑΠΤΕΡΑ", όσο και οι άλλες ομοσπονδίες πανελλαδικά, αλλά και το συλλογικό τριτοβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο του κλάδου μας η ΣΕΕΔΔΕ.

Επί του θέματος θα σας ενημερώσουμε σε επόμενο δημοσίευμά μας.

Καλό καλοκαίρι σε όλους μας

Share