Η Ιερά Μητρόπολις Κισάμου & Σελίνου, σε συνεργασία με τους Φορείς της Κισάμου: Δήμο Κισάμου, Εμπορικό Σύλλογο Κισάμου, Εκπροσώπους Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Επαρχίας Κισάμου, Σύλλογο Κυριών & Δεσποινίδων Κισάμου και το Παράρτημα Ε.Ε.Σ. Κισάμου, στην πρόσφατη συνάντηση τους (14/11/2012), η οποία είχε στόχο την μελέτη και αναζήτηση κοινών τρόπων δράσης και αντιμετώπισης του μεγάλου κοινωνικού θέματος- προβλήματος της εποχής και του τόπου μας που προκλήθηκε από την οικονομική δυσπραγία των καιρών μας με αποτέλεσμα να βρεθούν σε δεινή θέση και κατάσταση αρκετοί συνάνθρωποί μας, αποφάσισαν τα εξής:

1ον: Να ευαισθητοποιήσουν, μέσω των Σχολείων, τη μαθητιώσα νεολαία του τόπου, προτρέποντας την όπως προσφέρει από ένα είδος τροφίμου.

2ον: Να προτρέψουν τους παραγωγούς ελαιολάδου, μέσω των ελαιουργείων της περιοχής, για προσφορά ποσότητας λαδιού, η οποία θα διατεθεί για τις ανάγκες των εμπερίστατων συνανθρώπων μας.

3ον: Να φροντίσουν για τη. συλλογή περισσευούμενων φαρμάκων, τα οποία και θα διατεθούν στους έχοντες ανάγκη.

4ον: Όλες οι παραπάνω δράσεις, οι οποίες θα γίνονται με την ευθύνη των εμπλεκόμενων φορέων, θα συντονίζονται από το Αννουσάκειο Ίδρυμα - Θεραπευτήριο όπου και θα συλλέγονται όλα τα προσφερθέντα είδη.

Καλούνται, παρακαλούνται και προσκαλούνται όσοι έχουν την δυνατότητα, μπορούν και επιθυμούν όπως στηρίξουν την οργανωμένη αυτή προσπάθεια απάλυνσης του ανθρώπινου πόνου.

Οι εμπλεκόμενοι φορείς

Share

powered by contentmap