Η Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Επαρχίας Κισάμου (Ε.ΠΟ.Φ.Ε.Κ.) πραγματοποίησε Γενική Συνέλευση, την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Κισάμου. Κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης έγινε ο απολογισμός των καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων, τονίστηκε η ανάγκη της ποιοτικής αναβάθμισής τους, παρουσιάστηκε ο Πρότυπος Κανονισμός Διοικητικής και Φορολογικής Λειτουργίας Πολιτιστικών Συλλόγων και συστάθηκε Επιτροπή για το έντυπο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του 2015.

Στο πλαίσιο της καλύτερης οργάνωσης αλλά και προβολής των πολιτιστικών δρωμένων της περιοχής αποφασίστηκε να δώσουν μέχρι τις 31/12/2014  οι πολιτιστικοί σύλλογοι τις ημερομηνίες, κατά κύριο λόγο, των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιήσουν κατά την διάρκεια της χρονιάς και το περιεχόμονό τους, εφόσον αυτό είναι δυνατόν. Με αυτό τον τρόπο, θα είναι εφικτή η καλύτερη προετοιμασία του εντύπου και η έγκαιρη εκτύπωσή του.

Επίσης, καλούνται οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι να τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους εισφορές μέχρι τις 15/12/2014, ώστε να εξασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία της Ένωσης Πολιτιστικών Φορέων Επαρχίας Κισάμου.

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο γραφείο της Ε.ΠΟ.Φ.Ε.Κ., στη βίλα Ξαγοράρη (1ος όροφος), ή στο τηλέφωνο 28220 - 83.500, Δευτέρα - Τετάρτη- Παρασκευή 10:00 – 14:00.

 

Με εκτίμηση

Εκ του Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος: Κουνελάκης Στέλιος

 

Share