«ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΚΙΣΑΜΟΥ»

 

Η Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Κισάμου ιδρύθηκε το Μάιο του 2010 με έδρα την Κίσαμο Χανίων. Είναι δευτεροβάθμιο όργανο και αποτελείται από 28 μέλη-Πολιτιστικούς Συλλόγους που εδρεύουν και δραστηριοποιούνται σε θέματα πολιτισμού εντός των γεωγραφικών ορίων της πρώην επαρχίας Κισάμου. Βασικοί σκοποί της Ενωσης είναι η αγαστή συνεργασία μεταξύ των πολιτιστικών φορέων καθώς και η ανάδειξη και προβολή της πολιτιστικής μας κληρονομιάς μέσα από τη δημιουργία θεσμών που θα απορρέουν από τις κοινές καταβολές που χαρακτηρίζουν την πολιτιστική ταυτότητα της επαρχίας Κισάμου.

Επίσης μέσα στους βασικούς σκοπούς εντάσσεται η συνεργασία με τους τοπικούς φορείς για πρωτοβουλίες κοινών δράσεων , κοινωνικής και οικονομικής ανάπτυξης, όπως τουρισμός, αθλητισμός, γεωργία, περιβάλλον, διοργάνωση σεμιναρίων -συνεδρίων καθώς και προβολή της περιοχής μέσω του διαδικτύου και των Μ.Μ.Ε.

Μέλος της Ένωσης μπορεί να γίνει κάθε πολιτιστικός- μορφωτικός-μη κερδοσκοπικός φορέας, που εδρεύει στην περιφέρεια της επαρχίας Κισάμου του νομού Χανίων (ειδικότερα στους πρώην Δήμους Κισάμου, Ιναχωρίου, Μηθύμνης, Κολυμβαρίου και Βουκολιών).

Η Ενωση Πολιτιστικών Φορέων της επαρχίας Κισάμου στα πλαίσια της προσπάθειας για καλύτερο συντονισμό και προβολή των εκδηλώσεων στο διαδίκτυο (internet) καλεί τους φορείς και συλλόγους να αποστείλουν ενημερωτικό σημείωμα για κάθε εκδήλωση που προγραμματίζουν στο fax 2822023510 ή στο email:info@epofek.gr

H διεύθυνση της ΕΠΟΦΕΚ στο διαδίκτυο είναι www.epofek.gr

Στην παραπάνω διεύθυνση μπορείται να δείτε τις προγραμματιζόμενες εκδηλώσεις στην επαρχία Κισάμου.

 

Mε εκτίμηση

 

Ο πρόεδρος                                   Ο γραμματέας

 

Κουνελάκης Στέλιος                    Δερουκάκης Εμμανουήλ  

Share