ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΚΙΣΑΜΟΥ     Hμερομηνία 9-7-2012

                           (ΕΠΟΦΕΚ)                                                                     Προς

         Κίσαμος   Χανίων   ΤΚ 73400                       Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Κισάμου

             Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.                                          κ.Πιτσιγαυδάκη Μπάμπη

                       www.epofek.gr

         τηλ.2822023571-23662

 

Θέμα: Παραχώρηση Χώρου για έδρα της ΕΠΟΦΕΚ

 

Η Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Κισάμου ιδρύθηκε το Μάιο του 2010 με έδρα την Κίσαμο Χανίων. Είναι δευτεροβάθμιο όργανο και αποτελείται από 28 μέλη-Πολιτιστικούς Συλλόγους που εδρεύουν και δραστηριοποιούνται σε θέματα πολιτισμού εντός των γεωγραφικών ορίων της πρώην επαρχίας Κισάμου. Βασικοί σκοποί της Ενωσης είναι η αγαστή συνεργασία μεταξύ των πολιτιστικών φορέων καθώς και η ανάδειξη και προβολή της πολιτιστικής μας κληρονομιάς μέσα από τη δημιουργία θεσμών που θα απορρέουν από τις κοινές καταβολές που χαρακτηρίζουν την πολιτιστική ταυτότητα της επαρχίας Κισάμου.

Επίσης μέσα στους βασικούς σκοπούς εντάσσεται η συνεργασία με τους τοπικούς φορείς για πρωτοβουλίες κοινών δράσεων , κοινωνικής και οικονομικής ανάπτυξης, όπως τουρισμός, αθλητισμός, γεωργία, περιβάλλον, διοργάνωση σεμιναρίων -συνεδρίων καθώς και προβολή της περιοχής μέσω του διαδικτύου και των Μ.Μ.Ε.

Μέλος της Ένωσης μπορεί να γίνει κάθε πολιτιστικός- μορφωτικός-μη κερδοσκοπικός φορέας, που εδρεύει στην περιφέρεια της επαρχίας Κισάμου του νομού Χανίων (ειδικότερα στους πρώην Δήμους Κισάμου, Ιναχωρίου, Μηθύμνης, Κολυμβαρίου και Βουκολιών).

Η Ενωση Πολιτιστικών Φορέων της επαρχίας Κισάμου στα πλαίσια της προσπάθειας για καλύτερο συντονισμό και προβολή των εκδηλώσεων στο διαδίκτυο (internet) έχει κατασκευάσει ιστοσελίδα με όλες τις προγραμματιζόμενες εκδηλώσεις στην επαρχία Κισάμου

H διεύθυνση της ΕΠΟΦΕΚ στο διαδίκτυο είναι www.epofek.gr

Σας παρακαλούμε όπως μας παραχωρήσετε χώρο στη βίλα Ξαγοράρη και ειδικότερα το δωμάτιο του 1ου όρόφου, δυτικά της κυρίας εισόδου, το οποίο υποδείξαμε και στον αντιδήμαρχο κ.Μουντάκη Μιχαήλ κατά τη διάρκεια κοινής μας επίσκεψη στο χώρο.

 

 

Mε εκτίμηση

 

Ο πρόεδρος                                   Ο γραμματέας

 

Κουνελάκης Στέλιος                   Δερουκάκης Εμμανουήλ  

Share