Στην Κίσαμο ο Πατριάρχης Αλεξάνδρειάς και Πάσης Αφρικής κ. Θεόδωρος Β'

Την Κυριακή θα τελέσει τα αποκαλυπτήρια της προτομής του αοιδίμου Μητροπολίτου Κισάμου & Σελίνου Ειρηναίου

Τον τόπο καταγωγής του, την Κίσαμο, θα επισκεφθεί την Κυριακή 11 Αύγουστού ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας και ττάσης Αφρικής κ.

Θεόδωρος Β', προσκεκλημένος της Ιεράς Μητρόπολης Κισάμου & Σελίνου, του Δήμου Κισάμου και της Ένωσης Προβολής του έργου του από Κισάμου & Σελίνου Μητροπολίτου Ειρηναίου Γαλανάκη.

Ο κ. Θεόδωρος θα τελέσει τα αποκαλυπτήρια της προτομής του αοιδίμου Μητροπολίτου Κισάμου & Σελίνου κυρού Ειρηναίου στο Αννουσάκειο Θεραπευτήριο, ενώ στη συνέχεια θα παρευρεθεί σε εκδήλωση που θα διοργανωθεί προς τιμήν του στον αύλειο χώρο των Ιδρυμάτων της Μητροπόλεως (Μουσείο "Ειρηναίος Γαλανάκης").

Αναλυτικά το πρόγραμμα της επίσκεψης του κ. Θεοδώρου στην Κίσαμο, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση - πρόσκληση:

"Η Ιερά Μητρόπολις Κισάμου & Σελίνου, ο Δήμος Κισάμου και η Ένωση Προβολής του έργου του από Κισάμου & Σελίνου Μητροπολίτου Ειρηναίου Γαλανάκη, με περίσσεια χαρά και πνευματική ευφροσύνη υποδέχονται την Α,Θ. Μακαριότητα τον Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.

Θεόδωρο Β', εκλεκτόν γόνον της Κισάμου, και σας προσκαλούν, όπως μετέχετε της Πατριαρχικής Θείας Λειτουργίας, των εκδηλώσεων στο Αννουσάκειο Θεραπευτήριο και της Τιμητικής Εκδηλώσεως προς Αυτόν υπό της Ενώσεως Προβολής του έργου του από Κισάμου & Σελίνου Μητροπολίτου Ειρηναίου Γαλανάκη, συμφώνως προς το Πρόγραμμα:

Κυριακή 11 Αυγούστου

Ώρες 7-11 π.μ.: Πατριαρχική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Καστελλίου Κισάμου, προεξάρχοντος τηςΑ.Θ. Μακαριότητος του Πάπα και Πατριάρχου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ. Θεοδώρου του Β'.

Ώρα 11 π.μ.: Μικρή Δεξίωση στην παρακείμενη Ενοριακή αίθουσα.

Ώρα 12 μ: Τελετή αποκαλυπτηρίων προτομής του αοιδίμου Μητροπολίτου Κισάμου & Σελίνου κυρού Ειρηναίου στο Ανουσάκειο Θεραπευτήριο.

Share

powered by contentmap