Τίτλος εκδήλωσης: Αστροπαρατήρηση 2015

Φορέας εκδήλωσης: Πολιτιστική Εταιρεία Κρήτης, Σύλλογος Φίλων Αστρονομίας Κρήτης, Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, Δήμος Πλατανιά, Πολιτιστικός Σύλλογος Πανεθήμου – Κρύας Βρύσης, Αναπτυξιακός - Πολιτιστικός Φορέας «Τα Όμορφα Χωριά Μας»

Ημερομηνία εκδήλωσης: 02/08/2015

Τόπος εκδήλωσης: Πανέθημος

Περιγραφή εκδήλωσης:

Η Πολιτιστική Εταιρεία Κρήτης και ο Σύλλογος Φίλων Αστρονομίας Κρήτης σε συνδιοργάνωση με την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων , τον Δήμο Πλατανιά, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πανεθήμου - Κρύας Βρύσης και τον Αναπτυξιακό - Πολιτιστικό φορέα «Τα Όμορφα Χωριά Μας», σας προσκαλούν σε ένα ανεπανάληπτο ταξίδι στον νυχτερινό ουρανό της Δυτικής Κρήτης και στην Έκθεση αστροφωτογραφίας βαθέως ουρανού του ερασιτέχνη αστροφωτογράφου και μέλους του ΣΦΑΚ Χρήστου Κοτσαύτη από το πανέμορφο χωριό Πανέθημος του Δήμου Πλατανιά, την Κυριακή 2 Αυγούστου.

 

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρατηρήσουν κάτω από εξαιρετικούς σκοτεινούς ουρανούς αστρικά σμήνη, γαλαξίες, φαντάσματα νεκρών άστρων και θησαυρούς του Σύμπαντος αόρατους στο ανθρώπινο μάτι.
Ελάτε από νωρίς, περπατήστε στην πανέμορφη Πανέθημο, δροσιστείτε κάτω από τα τεράστια πλατάνια , από τις 5 το απόγευμα περιηγηθείτε στην έκθεση πάνω από την πλατεία της Πανεθήμου και από τις 9 και μετά θα σας μεταφέρουμε με δικά μας οχήματα στον χώρο αστροπαρατήρησης.
Οδηγίες πρόσβασης. Από τον Κόμβο του Κολυμπαρίου στρίβετε αριστερά προς Σπηλιά, και οδηγείτε για περίπου 14 χλμ μέχρι την Πανέθημο.

 

Τηλ. Επικοινωνίας: 6948948067

Υπεύθυνος εκδήλωσης: Καρπαδάκης Σπύρος

 

Observation of the Stars

Cultural Association of Crete, Crete's Friends of Astronomy Socitey, Regional Unity of Chania, Municipality of Platanias, Cultural Association of Panethimos – Krya Vrysi, Cultural & Development Assoxiation "Our beautiful villages"

02/08/2015

Panethimos

17:00: Walk in Panethimos, Astrophotography exhibition by Christos Kotsaftis 

21:00: We will transfer you to the area of observation of the stars with  ours vehicles.

 

Directions. From the junction of Kolimbari turn left to Spilia and drive for about 14 km until Panethimos.

6948948067, Karpadakis Spyros

 

αστροπαρατηρηση.jpg1

Share

powered by contentmap