Η Ιερά Μητρόπολις Κισάμου & Σελίνου σας προσκαλεί με χαρά στο 5ο Φεστιβάλ Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου που διοργανώνει από τις 26 έως τις 30 Μαρτίου, στους φιλόξενους χώρους του Τσατσαρωνάκειου Πολιτιστικού Πολύκεντρου. 

Παιδιά και ενήλικες θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τα εκατοντάδες βιβλία της Έκθεσης, να συνομιλήσουν 
με τους προσκεκλημένους συγγραφείς και λογοτέχνες, να λάβουν μέρος σε δρώμενα σχετικά με το λογοτεχνικό βιβλίο όπως επίσης και να επισκεφτούν την έκθεση Ψηφιδωτού η οποία θα λειτουργεί παράλληλα.
Τα πρωινά θα επισκέπτονται το φεστιβάλ σχολεία της περιοχής, όπου θα συναντούν συγγραφείς & λογοτέχνες, ενώ τα απογεύματα θα λαμβάνουν χώρα εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους. 

Συγκεκριμένα, το εσπέρας της Δευτέρας 26 Μαρτίου η συγγραφέας κ. Αθηνά Ντάσιου - Γιάννου θα ομιλήσει με θέμα: “Σύγχρονο παιδί και βιβλίο... Τρόποι προσέγγισης”. Αντίστοιχα Τρίτη 27 Μαρτίου θα γίνει η παρουσίαση της Ποιητικής Συλλογής "Όπως το Ψωμί" του εκπ/κου κ. Ευάγγελου Κακατσάκη. Την Πέμπτη 28 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση από τους μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κισάμου με θέμα: "Οι μαθηταί Υμνολογούν", ενώ την Παρασκευή 29 Μαρτίου θα παρουσιάσει το νέο του βιβλίο ο εκπ/κος κ. Εμμανουήλ Μαλαθράκης με τίτλο "Ύμνοι της Μεγάλης Παρασκευής".

26-3 paidiko vivlio n

Share