Ομάδες Σχολής Γονέων στην Κίσαμο

Τρείς νέες ομάδες της Σχολής Γονέων Χανίων ξεκινούν αυτή τη βδομάδα στην Κίσαμο. Η πρώτη ομάδα απευθύνεται σε άτομα τρίτης ηλικίας, έχει διάρκεια 50 ώρες και ξεκίνησε την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου στο Αννουσάκειο Θεραπευτήριο Κισάμου. Την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου και κάθε Τετάρτη 10-12 το πρωί πραγματοποιείται στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Πλατάνου ομάδα υποστήριξης και ενημέρωσης γονέων παιδιών όλων των ηλικιών που διαμένουν στον Πλάτανο και τη γύρω περιοχή. Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί σε δέκα δίωρες συναντήσεις. Την ίδια μέρα θα ξεκινήσει στις 6 ώρα το απόγευμα άλλη μία ομάδα στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κισάμου, με αντικείμενο τη διαχείριση θεμάτων που αφορούν την προεφηβική και εφηβική ηλικία. Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί σε δέκα δίωρες συναντήσεις.

Στις ομάδες θα συμμετάσχουν όσοι γονείς έχουν συμπληρώσει τη σχετική αίτηση ή έχουν επικοινωνήσει τηλεφωνικά με την υπεύθυνη στο 6932-211.303. Τις ομάδες θα συντονίσουν η Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας Μαίρη Παρασκευοπούλου και η Κοινωνική Λειτουργός Πασχαλιά Καραγιάννη.

Συνολικά από τον Ιανουάριο έχουν ξεκινήσει να λειτουργούν 6 ομάδες στην Κίσαμο. Για την λειτουργία και την υλοποίηση των ομάδων ήταν πολύ σημαντική η υποστήριξη της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων, των Διευθυντών και του εκπαιδευτικού προσωπικού των σχολείων όλων των βαθμίδων της περιοχής, των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων, του προσωπικού του Αννουσάκειου Θεραπευτηρίου Κισάμου και του Δήμου Κισάμου. Το εν λόγω έργω εντάσσεται στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. (Επιχειρησιακό Πρόγραμμα: Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση) του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με τίτλο Πράξεων "Σχολές Γονέων ΑΠ7,ΑΠ8 και ΑΠ9" και συγχρηματοδοτείται από το Ε.Κ.Τ. (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο.

Για πληροφορίες και εγγραφές απευθυνθείτε στην Υπεύθυνη Σχολής Γονέων στο Νομό Χανίων, Ψυχολόγο, Μαρία Κτιστάκη, τηλ. 6932-211.303, Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  και την ιστοσελίδα www.facebook.com/sholesgoneonchanion.

Share

powered by contentmap