Εκδηλώσεις Σχολείων - Σχολών

78975377 542321029831600 4115291814527762432 n

 

Share

9-5

Share

Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου σας προσκαλούμε στη Συναυλία με επετειακά τραγούδια από τους: Βασίλη Καρεφυλάκη (Τραγούδι), Νίκο Μαργαριτάκη (Μπουζούκι) και Γιάννη Χαρτζουλάκη (Κιθάρα) , που θα γίνει στην αίθουσα Εκδηλώσεων του ΕΠΑ.Λ. Κισάμου την Παρασκευή 17/11/2017 και ώρα 10:00 το πρωί. Είσοδος ελεύθερη

Ζουριδάκης Νεκτάριος

Διευθυντής ΕΠΑ.Λ. Κισάμου

Share

Share

Share

ΑΝΟΙΧΤΗ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ

Την Παρασκευή 30 Μαΐου στις 8 μ.μ., στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Πλατάνου θα διεξαχθεί ανοιχτή ομιλία για γονείς, εκπαιδευτικούς και παιδιά με θέμα: "Σχολικός Εκφοβισμός - Θυματοποίηση. ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΤΗ ΦΙΛΙΑ, ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ".

Θα διερευνήσουμε τι είναι σχολικός εκφοβισμός, ποιες είναι οι μορφές εκφοβισμού και με ποιους τρόπους μπορούν το σχολείο και η οικογένεια να αντιμετωπίσουν το φαινόμενο.

Παρουσίαση: Μαίρη Παρασκευοπούλου - Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας - Οικογενειακή θεραπεύτρια

Διοργάνωση: Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου Πλατάνου

Share

Το 5ο Νηπιαγωγείο Κισάμου παρουσιάζει την ταινία: "ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ" το Σάββατο 17 Μαΐου και ώρα 7 μ.μ. στο δημαρχείο Κισάμου.

Γενική Είσοδος: 2 ευρώ.

Share

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το 1ο Γυμνάσιο Κισάμου διοργανώνει εκδήλωση με τους μαθητές της Γ' τάξης στην αίθουσα του Δήμου Κισάμου, την Τρίτη 20 Μαΐου στις 7.30 μ.μ. το απόγευμα, με θέμα "Κρήτες εθελοντές στους Απελευθερωτικούς Αγώνες 1904 - 1912. Η συμβολή της Κισάμου".

Share

Share

Ομάδες Σχολής Γονέων στην Κίσαμο

Τρείς νέες ομάδες της Σχολής Γονέων Χανίων ξεκινούν αυτή τη βδομάδα στην Κίσαμο. Η πρώτη ομάδα απευθύνεται σε άτομα τρίτης ηλικίας, έχει διάρκεια 50 ώρες και ξεκίνησε την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου στο Αννουσάκειο Θεραπευτήριο Κισάμου. Την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου και κάθε Τετάρτη 10-12 το πρωί πραγματοποιείται στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Πλατάνου ομάδα υποστήριξης και ενημέρωσης γονέων παιδιών όλων των ηλικιών που διαμένουν στον Πλάτανο και τη γύρω περιοχή. Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί σε δέκα δίωρες συναντήσεις. Την ίδια μέρα θα ξεκινήσει στις 6 ώρα το απόγευμα άλλη μία ομάδα στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κισάμου, με αντικείμενο τη διαχείριση θεμάτων που αφορούν την προεφηβική και εφηβική ηλικία. Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί σε δέκα δίωρες συναντήσεις.

Στις ομάδες θα συμμετάσχουν όσοι γονείς έχουν συμπληρώσει τη σχετική αίτηση ή έχουν επικοινωνήσει τηλεφωνικά με την υπεύθυνη στο 6932-211.303. Τις ομάδες θα συντονίσουν η Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας Μαίρη Παρασκευοπούλου και η Κοινωνική Λειτουργός Πασχαλιά Καραγιάννη.

Συνολικά από τον Ιανουάριο έχουν ξεκινήσει να λειτουργούν 6 ομάδες στην Κίσαμο. Για την λειτουργία και την υλοποίηση των ομάδων ήταν πολύ σημαντική η υποστήριξη της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων, των Διευθυντών και του εκπαιδευτικού προσωπικού των σχολείων όλων των βαθμίδων της περιοχής, των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων, του προσωπικού του Αννουσάκειου Θεραπευτηρίου Κισάμου και του Δήμου Κισάμου. Το εν λόγω έργω εντάσσεται στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. (Επιχειρησιακό Πρόγραμμα: Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση) του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με τίτλο Πράξεων "Σχολές Γονέων ΑΠ7,ΑΠ8 και ΑΠ9" και συγχρηματοδοτείται από το Ε.Κ.Τ. (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο.

Για πληροφορίες και εγγραφές απευθυνθείτε στην Υπεύθυνη Σχολής Γονέων στο Νομό Χανίων, Ψυχολόγο, Μαρία Κτιστάκη, τηλ. 6932-211.303, Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  και την ιστοσελίδα www.facebook.com/sholesgoneonchanion.

Share

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου και ώρα 8 μ.μ. ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Σφακοπηγαδίου Κισάμου σας καλεί στην αποκριάτικη γιορτή του με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση του Σχολείου. 

Η εκδήλωση θα γίνει στο Ενοριακό Κέντρο Αγίου Ανδρέα στα Περβολάκια Κισάμου.

Η Πρόεδρος: Αικατερίνη Νομικού

Ο Αντιπρόεδρος: Νικόλαος Παπαγιαννάκης

Ο Ταμίας: Μιχάλης Σκευάκης

Τα Μέλη: Γεωργία Μπονατάκη, Ελπίδα Μπονατάκη, Νικόλαος Βεστάκης, Αντμεράλντα Γιόλκα

Share

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου Κισάμου διοργανώνει party maske την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου και ώρα 4 μ.μ. στο AQUA CAFE. Θα κληρωθούν δώρα!

Θα μας διασκεδάσει ο MagiChris με τα υπέροχα μαγικά του κόλπα!

Είσοδος δωρεάν!

Share

"Ημέρα Επαναχρησιμοποίησης"

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

 

Το σχολείο μας συμμετέχει στη δράση ευαισθητοποίησης των παιδιών για το θέμα της μείωσης των απορριμάτων, η οποία διοργανώνεται από το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης για την Αειφορία (ΚΠΕ) Βάμου στο πλαίσιο του περιφερειακού Δικτύου "Αλλάξτε Συμπεριφορές: ΑνακυκλωSOSτε!".

Στη δράση που αναλαμβάνει, οργανώνει και υλοποιεί το σχολείο μας μπορούν να λάβουν μέρος όσοι γονείς επιθυμούν, σχολεία και άλλοι φορείς.

Εργαστήρια επαναχρησιμοποίησης:

  1. Δημιουργούμε γιγαντοπιόνια για επιδαπέδια σκακιέρα!
  2.  Φτιάχνουμε χαρούμενα και πρωτότυπα ποτιστήρια!

Χώρος: Αυλή 4ου Νηπιαγωγείου Κισάμου

Ώρα: 11.00-12.00 π.μ.

Share

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κισάμου σας προσκαλεί στο Αποκριάτικο πάρτι που θα πραγματοποιηθεί το Σάββαρο 22 Φεβρουαρίου και ώρα 5 μ.μ. στο AQUA CAFE.

Είσοδος: 1 ευρώ

Θα μας διασκεδάσει παιδαγωγός και D.J.

Θα κληρωθούν πλούσια δώρα.

Εκ του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων

Share

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Δημοτικό Σχολείο Γραμβούσας σας προσκαλεί στην ετήσια αποκριάτικη γιορτή του το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου και ώρα 18.30 στο Ενοριακό Κέντρο του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Γραμβούσας.

 

Θα μας διασκεδάσουν με τα απίστευτα κόλπα τους ο ΚΛΟΟΥΝ Πασκάλ και η χαριτωμένη παρέα του!!!

Share

  

Χαιρεθιανά 2013

 

2o παιδικό festivalaki:

"Ψάξε – Παίξε - Γέλασε"

 

Μια διήμερη γιορτή μικρών και μεγάλων που θα διαρκέσει:

από Σάββατο πρωί 10 Αυγούστου

έως Κυριακή βράδυ 11 Αυγούστου.

 

Παιχνίδια,  αναζητήσεις, δρώμενα, παρουσιάσεις,

δημιουργικές κατασκευές και ανταλλαγές.

με φόντο τη φύση και τα γραφικά σοκάκια του όμορφου χωριού μας.

 

 

 

Ιδέα-Διοργάνωση: Πολιτιστικός Σύλλογος Χαιρεθιανών
Σχεδιασμός προγράμματος: Θεώνη Κουτσουνάκη  Αχιλλέας Βαλεράς

πληροφορίες:  www.facebook.com/dhmioyrgikh.omada.xairethiana

γενική είσοδος 2 ευρώ 

Share

Ξεκίνησαν στον Νομό Χανίων οι εγγραφές στα Σχολεία

Δεύτερης Ευκαιρίας που λειτουργούν σε Καστέλλι, Κολυμπάρι

και Χανιά.

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας είναι ένα σχολείο για ενηλίκους

που δεν έχουν ολοκληρώσει την Υποχρεωτική Εκπαίδευση

(επίπεδο Γυμνασίου). Στόχος του είναι η προώθηση της

απασχόλησης και της προσαρμογής νέων ανθρώπων,

ανειδίκευτων, που δεν έχουν ολοκληρώσει την Υποχρεωτική

Εκπαίδευση και δεν έχουν τα απαιτούμενα από την αγορά

εργασίας προσόντα και δεξιότητες.

Share

Περισσότερα...