Ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος των Απανταχού Καλλεργιανών – Μαρεδιανών – Βαρεδιανών «Η ΒΑΡΔΙΑ» σας προσκαλεί στην εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου του Φιλολόγου Γεώργιου Φρυγανάκη «Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΖΕΙ» (Πολιτική – Κοινωνική σάτιρα που αναφέρεται στα 10 τελευταία έτη).

Η παρουσίαση θα γίνει την Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 07:30 μ.μ. στην αίθουσα του ανακαινισμένου Δημοτικού Σχολείου Καλλεργιανών.

Το βιβλίο θα παρουσιάσει ο κ. Μανώλης Κοχυλάκης, Εκπαιδευτικός – Συγγραφέας – Λογοτέχνης. Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσει ο κ. Βασίλης Κατάκης, Εκπαιδευτικός – πρώην Προϊστάμενος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων. Την εκδήλωση επιλογίζει ο συγγραφέας του βιβλίου

Παράλληλα θα λειτουργήσει έκθεση των φιγούρων του Θεάτρου Σκιών και των πρώτων κινηματογραφικών μηχανών του περασμένου αιώνα από το Κέντρο Λαογραφίας και Πολιτισμού Ατσιπόπουλου του κ. Μανώλη Ροδινού.

Είσοδος Ελεύθερη

 

Σύντομο Βιογραφικό Συγγραφέα

Ο Γ. Φρυγανάκης γεννήθηκε και κατοικεί στο Ρέθυμνο, όπου υπηρέτησε ως καθηγητής φιλόλογος και δραστηριοποιήθηκε στα πολιτικά δρώμενα, μέσα και έξω από το Σύνδεσμο Φιλολόγων Ρεθύμνου, του οποίου υπήρξε ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος επί σειρά ετών. Συμμετείχε με ανακοινώσεις του σε πανελλήνια και διεθνή συνέδρια και δημοσίευσε πλήθος σχολικών εκδόσεων, περιοδικών ή αυτοτελών, που κυκλοφόρησαν με πρωτοβουλία του, αλλά και πλήθος αντίστοιχων εξωσχολικών. Υπήρξε κατά καιρούς συνεργάτης στις τοπικές εφημερίδες κυρίως του Ρεθύμνου. Σήμερα εξακολουθεί να δραστηριοποιείται ως αρθρογράφος ή δοκιμιογράφος και ως επιμελητής, κριτικός ή συγγραφέας βιβλίων.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος: Νικόλαος Σημαντηράκης

Ο Αντιπρόεδρος: Γεράσιμος Σκαλίδης

Ο Γραμματέας: Νεκτάριος Σημαντηράκης

Share

powered by contentmap