Ο Δήμος Κισάμου, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Στιχουργών Ν. Χανίων, προκηρύσσει Παγκρήτιο Διαγωνισμό Μαντινάδας- Ρίμας- Ριζίτικου, με θέμα "Το Ιστορικό Λαφονήσι".

Όροι συμμετοχής: Οι εργασίες θα γίνονται δεκτές έως 31 Μαΐου 2014, στην Ταχ. Διεύθυνση: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΙΧΟΥΡΓΩΝ Ν. ΧΑΝΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ Υπ' όψιν κ. Θανάση Πατεράκη Τ.Κ. 73 300 ΧΑΝΙΑ (Για το διαγωνισμό ΛΑΦΟΝΗΣΙ).

Οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να συμμετέχουν με μία έως τρεις μαντινάδες τους, αδημοσίευτες, μία Ρίμα, η οποία δεν θα ξεπερνάει τις 10 μαντινάδες ή ένα Ριζίτικο, όλα σχετικά με το θέμα του διαγωνισμού. 

Δακτυλογραφημένα τα έργα πρέπει να αποστέλλονται σε πέντε αντίτυπα υπογεγραμμένα με ψευδώνυμο. Μέσα στο φάκελο αποστολής θα εσωκλείεται μικρότερος φάκελος, ο οποίος θα έχει τα πλήρη στοιχεία του διαγωνιζόμενου (όνομα, επώνυμο, διεύθυνση, αριθμό τηλεφώνου). Οι εργασίες δεν επιστρέφονται.

Θα δοθούν τρία (3) βραβεία για κάθε είδος, που θα συνοδεύονται από βιβλία, ως έπαθλα, σε μουσικοχορευτική εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο 15ήμερο του Ιουλίου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων "ΛΑΦΟΝΗΣΙΑ 2014". Η κριτική επιτροπή αποτελείται από λογοτέχνες, στιχουργούς και συγγραφείς, μέλη του Συλλόγου Στιχουργών Ν. Χανίων. 

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 28210- 86.319

Share