Αθλητικά

1 AOK n

 

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Κρήτης (Ε.Σ.Σ.Κ.) στις 04 Φεβρουαρίου ανέθεσε στον Αθλητικό Όμιλο Κισάμου την σημαντική διοργάνωση «Σχολικά Δυτικής Κρήτης 2018». Η διοργάνωση θα διεξαχθεί το Σάββατο 03 και την Κυριακή 04 Μαρτίου 2018, στην Κίσαμο, στο Τσατσαρωνάκειο Πολιτιστικό Πολύκεντρο. Ως Διοικητικό Συμβούλιο Κισάμου αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά που θα διεξαχθεί η διοργάνωση στην πόλη μας, γιατί θα δοθεί η ευκαιρία στους νέους της περιοχής να γνωρίσουν από κοντά τα πολλαπλά οφέλη του σκακιστικού αθλήματος, όπως κριτική και στρατηγική σκέψη, μνήμη και αυτοσυγκέντρωση. Παράλληλα, η διοργάνωση θα προσφέρει ανάσα στην πόλη της Κισάμου – σε μια «άγονη» εποχή από άποψη προσέλευσης -, καθώς θα φιλοξενήσει πάνω από 300 ενεργούς αθλητές, ενώ αναμένεται να προσελκύσει περίπου 1.000 άτομα συνολικά.

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου

 

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΑΡΙΑ ΜΠΙΚΑΚΗ                       ΟΥΡΑΝΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΤο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Κρήτης (Ε.Σ.Σ.Κ.) στις 04 Φεβρουαρίου ανέθεσε στον Αθλητικό Όμιλο Κισάμου την σημαντική διοργάνωση «Σχολικά Δυτικής Κρήτης 2018». Η διοργάνωση θα διεξαχθεί το Σάββατο 03 και την Κυριακή 04 Μαρτίου 2018, στην Κίσαμο, στο Τσατσαρωνάκειο Πολιτιστικό Πολύκεντρο. Ως Διοικητικό Συμβούλιο Κισάμου αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά που θα διεξαχθεί η διοργάνωση στην πόλη μας, γιατί θα δοθεί η ευκαιρία στους νέους της περιοχής να γνωρίσουν από κοντά τα πολλαπλά οφέλη του σκακιστικού αθλήματος, όπως κριτική και στρατηγική σκέψη, μνήμη και αυτοσυγκέντρωση. Παράλληλα, η διοργάνωση θα προσφέρει ανάσα στην πόλη της Κισάμου – σε μια «άγονη» εποχή από άποψη προσέλευσης -, καθώς θα φιλοξενήσει πάνω από 300 ενεργούς αθλητές, ενώ αναμένεται να προσελκύσει περίπου 1.000 άτομα συνολικά.

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΑΡΙΑ ΜΠΙΚΑΚΗ                       ΟΥΡΑΝΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ

Share

1 AOK n

 

«ΔΡΟΜΟΣ ΚΙΣΑΜΟΥ 2018»

 

Την Κυριακή 04 Φεβρουαρίου ελάτε να τρέξουμε όλοι μαζί στους δρόμους της Κισάμου!

Ο Αθλητικός Όμιλος Κισάμου σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, τον Δήμο Κισάμου, τον Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης, τον Μορφωτικό, Πολιτιστικό & Αθλητικό Σύλλογο Πλοκαμιανών και τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Χανίων προκηρύσσουν στην Κίσαμο αγώνες δρόμου σε δημόσια οδό, με την ονομασία «ΔΡΟΜΟΣ ΚΙΣΑΜΟΥ 2018», στο πλαίσιο των παγκρήτιων περιφερειακών αγώνων δρόμου.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν αθλητές – τριες που είναι εγγεγραμμένοι σε σωματεία – μέλη του Σ.Ε.Γ.Α.Σ., αλλά και αθλητές – μέλη των συλλόγων δρομέων υγείας, μαθητές – μαθήτριες της Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης, αλλά και κάθε αθλούμενος πολίτης που ανάλογα με την ηλικία του, θέλει να συμμετέχει και να διασχίσει την αντίστοιχη διαδρομή τρέχοντας ή βαδίζοντας.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:
1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: ΚΥΡΙΑΚΗ 04 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018 – ΩΡΑ 11.00

2. ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: ΚΑΣΤΕΛΙ ΚΙΣΑΜΟΥ

3. ΕΚΚΙΝΗΣΗ – ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ – ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΛΗΣΗΣ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΙΣΑΜΟΥ

4. ΕΠΑΘΛΑ: Στους τρεις πρώτους νικητές και στις τρεις πρώτες νικήτριες της κάθε αγωνίσματος και κατηγορίας θα απονεμηθούν: 

- Στους πρώτους νικητές – νικήτριες κύπελλα.

- Στους πρώτους – δεύτερους και τρίτους νικητές – νικήτριες μετάλλια και διπλώματα.

- Επίσης σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί τιμητικό - αναμνηστικό συμμετοχής.

Σε επόμενο δελτίο τύπου θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες σχετικά με τις κατηγορίες και τις αποστάσεις. 

Η συμμετοχή είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ για όλους

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6951 850 899 και στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δηλώσεις συμμετοχής στο e- mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                         Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΑΡΙΑ ΜΠΙΚΑΚΗ                                                     ΟΥΡΑΝΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ

 

Share

1 AOK n

Η Σκακιστική Ακαδημία Χανίων «Σαμαριά» σε συνεργασία με τον Αθλητικό Όμιλο Κισάμου, τον Δήμο Κισάμου, την Ιερά Μητρόπολη Κισάμου & Σελίνου και την Π.Ε. Χανίων διοργανώνουν ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΚΙΟΥ την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου και ώρα 10 π.μ. στο Τσατσαρωνάκειο Πολύκεντρο, στο Καστέλι Κισάμου.

Στους αγώνες είναι ελεύθερο να συμμετάσχει όποιος ξέρει σκάκι και όλοι οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε 4 ομίλους ανάλογα με το επίπεδο και την ηλικία τους. Στους νικητές κάθε ομίλου θα απονεμηθούν κύπελλα και μετάλλια, ενώ σε όλους τους συμμετέχοντες αναμνηστικά διπλώματα.

Το παράβολο συμμετοχής στους αγώνες είναι 5 ευρώ. Το σύνολο των εσόδων από το τουρνουά θα διατεθεί στο Αννουσάκειο Θεραπευτήριο.

Share

1 AOK n

 

Την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου και ώρα 09.00 π.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Κισάμου, στο πλαίσιο της 4ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού, ο Αθλητικός Όμιλος Κισάμου σε συνεργασία με το 1ο, 2ο και 3ο Δημοτικό Σχολείο Κισάμου θα πραγματοποιήσουν το εγκεκριμένο από τον ΣΕΓΑΣ πρόγραμμα «KIDS ATHLETICS». Το συγκεκριμένο πρόγραμμα στοχεύει να προκαλέσει ενθουσιασμό και διασκέδαση παίζοντας «στίβο». Νέα αγωνίσματα και καινοτόμες διοργανώσεις δίνουν τη δυνατότητα στα παιδιά να ανακαλύψουν βασικές κινητικές δράσεις: ταχύτητα, αντοχή, άλματα, ρίψεις ουσιαστικά σε οποιοδήποτε χώρο. Τα αγωνίσματα αυτά θα δώσουν στα παιδιά την ευκαιρία να αποκομίσουν τα σημαντικότερα οφέλη του Στίβου μέσα από την πρακτική εξάσκηση όπως είναι η υγεία, η εκπαίδευση και η αυτοεκτίμηση. Στην εφαρμογή του προγράμματος θα συμμετέχουν οι προπονητές του Αθλητικού Ομίλου Κισάμου (τμήμα Στίβου) και οι γυμναστές και εκπαιδευτικοί των Δημοτικών Σχολείων.

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου 

Share

03-09 podilatikos agonas o

Share

12-08 lafonisios dromos n

Share

Beach Soccer

12 o beach soccer n

Φορέας Εκδήλωσης: Πολιτιστικός Σύλλογος Νεολαίας Κισάμου

Ημερομηνία Εκδήλωσης: 28/07/2017 έως 06/08/2017

Τόπος Εκδήλωσης: Παραλία Πλάκας, Καστέλι Κισάμου

Υπεύθυνος Εκδήλωσης: Μαρούγκας Χρήστος

Τηλ. Επικοινωνίας: 6977734697

Beach soccer

Culutral Association of Youth of Kissamos

Date of the event: 28/07 - 06/08/2017

Location of the event: Beach of Plaka, Kasteli of Kissamos

Event manager: Marougas Christos

Contact number: 6977734697

 

Share

AOK agwnes dromou

Share

Share

28-5 plokamiana o

Share

14-5 platanos n

Share

08 09-04logo back

Το Σάββατο 08 Απριλίου θα διεξαχθεί η Λαμπαδηδρομία του Μαραθωνίου Κρήτης, με αφετηρία την πόλη της Κισάμου και την Κυριακή 09 Απριλίου θα διεξαχθεί ο «2ος Μαραθώνιος Κρήτης», που είναι αφιερωμένος στον Μακαριστό Μητροπολίτη Κισάμου και Σελίνου, Ειρηναίο Γαλανάκη

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στη λαμπαδηδρομία της 8ης Απριλίου μπορούν να συμπληρώνουν τα στοιχεία τους ηλεκτρονικά στη διεύθυνση www.crete-marathon.gr, πατώντας την επιλογή «Εγγραφή» και εν συνεχεία την επιλογή «On Line Εγγραφή στη Λαμπαδηδρομία».
Η προθεσμία δήλωσης συμμετοχής ορίζεται μέχρι τα τέλη Μαρτίου. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας, διότι οι συμμετοχές στη λαμπαδηδρομία έχουν συγκεκριμένο αριθμό.

Καλούνται λοιπόν, όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στη λαμπαδηδρομία, να δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή.

Δείτε το τηλεοπτικό σποτ προβολής των αθλητικών εκδηλώσεων που θα λάβουν χώρα στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων κατά το διήμερο 8 και 9 Απριλίου 2017 πατώντας ΕΔΩ

 

Share

 

1dhmos kissamou n                                                          1 AOK n

«ΔΡΟΜΟΣ ΚΙΣΑΜΟΥ 2017»

Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου ελάτε να τρέξουμε όλοι μαζί στους δρόμους!
Ο Δήμος Κισάμου, ο Αθλητικός Όμιλος Κισάμου, η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης και η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, διοργανώνουν αγώνες δρόμου σε δημόσια οδό, με την ονομασία ''ΔΡΟΜΟΣ ΚΙΣΑΜΟΥ 2017''. 
Δικαίωμα συμμετοχής έχει κάθε αθλούμενος πολίτης που θέλει να συμμετέχει, μαθητές και μαθήτριες Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης, μέλη αθλητικών σωματείων και συλλόγων.
Η συμμετοχή είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ για όλους!
Δηλώσεις συμμετοχής: e- mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Share

25-11 olympiakoi n

Share

23-10Προσκληση Αθλητισμού Έπαινοι

Share

1 logo malathyrou n

Τίτλος εκδήλωσης: Ποδηλατικός Αγώνας

Φορέας εκδήλωσης: Πολιτιστικός Σύλλογος Μαρτυρικής Μαλαθύρου

Τόπος Εκδήλωσης: Μαλάθυρος

Ημερομηνία εκδήλωσης: 18/09/2016

Cycling Race

Cultural Association of Martyred Malathiros

Malathiros, 18/09/2016

Share

2oi diasxolikoi agones n

Share

4oi sxolikoi agones n

Share

19-6 retzakas n

Τίτλος εκδήλωσης: Ανάβαση στον Μεγάλο Ρέτζακα

Φορέας εκδήλωσης: Μορφωτικός Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος Πλοκαμιανών "Άγιος Αντώνης", Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κισάμου, Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων, Σύλλογος Δρομέων Χανίων

Ημερομηνία εκδήλωσης: 19/06/2016

Τόπος εκδήλωσης: Μεγάλος Ρέτζακας

Περιγραφή εκδήλωσης: Ανάβαση στον Μεγάλο Ρέτζακα, διαδρομή 5 ώρες (περίπου), βαθμός δυσκολίας 3

Υπεύθυνος εκδήλωσης: Πλοκαμάκης Εμμανουήλ

Τηλ. Επικοινωνίας: 6973761676

Ascent to Retzakas

Educational, Cultural and Athletic Association of Plokamiana "Agios Antonios", Public Benefit Corporation of the Municipality of Kissamos, Alpine Association of Chania, Runners  Association of Chania

19/06/2016

Ascent to Retzakas, 5 hours (approximately), difficulty level 3

Plokamakis Emmanouil, 6973761676

 

Share

6-8 LAFONISIOS DROMOS n

Τίτλος εκδήλωσης: Λαφονήσια 2016 – Λαφονήσιος Δρόμος

Φορέας εκδήλωσης: Κοινωφελής Επιχείρηση Δ. Κισάμου, Μορφωτικός Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος Πλοκαμιανών "Άγιος Αντώνης", Σύλλογος Δρομέων Χανίων

Ημερομηνία εκδήλωσης: 06/08/2016     

Τόπος εκδήλωσης: Ελαφονήσι

Ελεύθερη Είσοδος

Lafonissia 2016

Public Benefit Corporation of the Municipality of Kissamos, Educational, Cultural and Athletic Association of Plokamiana "Agios Antonios", Runners  Association of Chania

06/08/2016

Elafonisi

Free Entrance

Share

Τίτλος εκδήλωσης: Περιπατητική Διαδρομή στα Πλοκαμιανά

23-10 plokamiana n

Φορέας εκδήλωσης: Μορφωτικός Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος Πλοκαμιανών "Άγιος Αντώνης", Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κισάμου, Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων, Σύλλογος Δρομέων Χανίων

Ημερομηνία εκδήλωσης: 23/10/2016

Τόπος εκδήλωσης: Πλοκαμιανά

Περιγραφή εκδήλωσης: Περιπατητική Διαδρομή 3,5 χιλιομέτρων

Υπεύθυνος εκδήλωσης: Πλοκαμάκης Εμμανουήλ

Τηλ. Επικοινωνίας: 6973761676

Nature routes in Plokamiana

Educational, Cultural and Athletic Association of Plokamiana "Agios Antonios", Public Benefit Corporation of the Municipality of Kissamos, Alpine Association of Chania, Runners Association of Chania

23/10/2016

Plokamiana, Nature routes (3.5 km)

Plokamakis Emmanouil, 6973761676

 

 

Share

Περισσότερα Άρθρα...

 1. Κάστρα στην άμμο από τη Νεολαία Κισάμου στις 16/08/2016
 2. 3 on 3 basketball από τη Νεολαία Κισάμου από 05/08 έως 08/08/2016
 3. Beach soccer από τη Νεολαία Κισάμου από 24/07 έως 04/08/2016
 4. Beach Volley από τη Νεολαία Κισάμου από 21/07 έως 24/07
 5. 5ο Τουρνουά Μπάσκετ Αλληλεγγύης στις 23 & 24/04/2016
 6. Λαμπαδηδρομία εις μνήμην του Μητροπολίτη Ειρηναίου Γαλανάκη στις 07/05/2016
 7. ΣτηρίΖΩ - Πράξη Αγάπης στις 02/05/2016 από την Νεολαία Κισάμου
 8. 1ο Μαθητικό Τουρνουά Σκακιού Δήμου Κισάμου στις 10/04/2016
 9. Λαφονήσιος Δρόμος στις 08/08/2015 από τον Δ. Κισάμου και τον Π.Σ. Πλοκαμιανών
 10. 3οι Σχολικοί Αγώνες Στίβου από τον ΑΟΚ στις 15/06/2015
 11. 3οι Σχολικοί Αγώνες Στίβου από τον ΑΟΚ στις 08/06/2015
 12. 3 on 3 basketball από τη Νεολαία Κισάμου και την ΑΟΚ 07/08 - 10/08/2015
 13. Beachsoccer από τη Νεολαία Κισάμου 26/07 - 06/08 στην παραλία Λειβάδια
 14. ΣτηρίΖΩ-Φιλανθρωπικός Αγώνας Ποδοσφαίρου από Νεολαία Κισάμου, Νεολαία Πλατάνου και Π.Σ. Γραμβούσας στις 31/05/2015
 15. 1ος Ποδηλατικός Γύρος Πλατάνου στις 03/05/2015
 16. Κάστρα στην άμμο από τη Νεολαία Κισάμου στις 16/08/2014
 17. Beach volley από τη Νεολαία Κισάμου από 27/07 έως 31/07/2014
 18. Beachsoccer από τη Νεολαία Κισάμου από 04/08 έως 14/08/2014
 19. Φιλανθρωπικός Ποδοσφαιρικός αγώνας στις 17/5/2014
 20. 3 on 3 basketball από τη Νεολαία Κισάμου από 01/08 έως 04/08/2014