Με το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς, παρ' όλα τα προβλήματα που βιώνουμε σε μεγαλύτερο βαθμό από άλλες αντίστοιχές της, θεωρήσαμε ότι δεν πρέπει να στερηθούμε τον κινηματογράφο. Οι ευκαιρίες για Σινεμά υπάρχουν στην πόλη μας και πραγματοποιούνται στο Λύκειο Κισάμου. Η Φωτογραφική Ομάδα των δύο Λυκείων προβάλλει κάθε δεκαπέντε μέρες περίπου αγαπημένες και επιλεγμένες ταινίες σε έναν ειδικό χώρο που στήθηκε με ιδιαίτερη φροντίδα και σεβασμό στον θεατή.

Την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου και ώρα 9:30 μ.μ. στο χώρο του Λυκείου θα προβληθεί η κοινωνική ταινία "Ο Ξεχωριστός Γουίλ Χάντινγκ" (1997)

Ένας φόρος τιμής στο αξέχαστο ηθοποιό ΡΟΜΠΙΝ ΓΟΥΙΛΙΑΜΣ που έδωσε φέτος τέλος στην ζωή του.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Will Hunting είναι ένας νέος, που όπως οι περισσότεροι εξαιρετικά ευφυείς άνθρωποι, αντιμετωπίζει προβλήματα κοινωνικής επανένταξης. Μοιάζει αλλόκοτος, απροσάρμοστος και ανίκανος να συνδεθεί και να ακολουθήσει τους κανόνες της μικρής κοινωνίας στην οποία ανήκει. Μπορεί να είναι ξεχωριστός και το ταλέντο που έχει να την καθιστά μοναδικό και άξιο όμως, ο ίδιος προτιμάει να αναλώνεται σε μια άλλη ζωή, ελεύθερη και με νομοταξικά προβλήματα καθώς, του είναι   αδύνατον να θέσει τον εαυτό του σε καλούπια.

ΣενάριοMatt DamonBen Affleck

ΗθοποιοίMatt Damon (Will Hunting), Robin Williams (Sean Maguire), Ben Affleck (Chuckie Sullivan), Stellan Skarsgård (καθηγητής Gerald Lambeau), Minnie Driver (Skylar), Casey Affleck (Morgan O’Mally)

 

 

Share

powered by contentmap