Η Παγκρήτια Ενωση Πολιτιστικών Συλλόγων (Π.Ε.Π.ΣΥ.) προγραμματίζει τις πρώτες αιρετές εκλογές την Κυριακή 29-3-2015. Οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι, οι οποίοι έχουν έδρα τον νομό Χανίων, θα ψηφίσουν στο εκλογικό κέντρο, το οποίο είναι στην Αίθουσα του πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου, στα Δικαστήρια (Αντιπεριφέρεια Χανίων) και ώρα από 12:00 έως 18:00.

Με βάση το καταστατικό όσοι Πολιτιστικοί Σύλλογοι θέλουν να προτείνουν υποψηφίους για το Διοικητικό Συμβούλιο ή την Ελεγκτική Επιτροπή της Ένωσης πρέπει μέχρι τις 21-1-2015 στις 12:00, να έχουν λάβει απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου τους για εγγραφή στην Ένωση και να την στείλουν μαζί με την αίτηση εγγραφής στο email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επίσης όσοι Πολιτιστικοί Σύλλογοι θέλουν να γίνουν μέλη της Π.Ε.Π.ΣΥ. με δικαίωμα να ψηφίσουν στις εκλογές της 29-3-2015 πρέπει να πάρουν απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου τους για εγγραφή στην Ένωση μέχρι τις 21-3-2015 και να την στείλουν στο email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η εγγραφή στη είναι 30 ευρώ και η ετήσια συνδρομή 20 ευρώ.

Υποψηφιότητες για το Δ.Σ. και την Ε.Ε. της Π.Ε.Π.ΣΥ. γίνονται δεκτές μόνο όταν συνοδεύονται με σχετική απόφαση-πρόταση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου στον οποίο είστε μέλος. Η απόφαση πρέπει να έχει αποσταλεί στο email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έως 21-3-2015 και ώρα 24:00.

Στις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί αναλυτικός οδηγός για τις εκλογές της Π.Ε.Π.ΣΥ.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 6945290329 Τίτος Κοκολάκης και 6973387268 Στέλιος Κουνελάκης και στο www.pepsy.gr

Share